N11'siz sorun yaşadığınız zaman satıcıyı bildiğiniz dövüyor
.GameGaraj'dan 7800x3D almıştım, ürün kargoda kaybolmuştu. GameGaraj müşteri hizmetleri ürün bulunduğunda gönderilecek dedi, kamera kayıtları falan izlenicekmiş. Bende N11'i aradım direkt ertesi gün yeni ürün sabahtan kargoya verilmişti. N11 müşteri ile çok ilgileniyor. Bende Gigabyte B650M Gaming X AX V2 vardı aşağı yukarı 6.5k ya almıştım. Ürün kargodan ikinci el geldi zaten aldığımda 1 stok vardı ve altında garanti notu vardı, iade etmek zorunda kaldım. O sıra Hepsiburada üzerinde kampanya vardı, X870 Tomahawk'ı kuponumla 10k ya peşin fiyatına 6 taksik aldım. Gigabyte'ı 2 gün kullandım bu arada hafta sonu olduğu için kargolayamazdım. Ve şu an diyorum keşke anakart alırken bu kadar abartmasaydım.
Hocam bence de 7800x3D daha mantıklı çünkü arkadaşın dediği gibi 7K vermeye değecek bir oyun performansı farkı yok. Bende 9800x3D düşünmüştüm, onun yerine 7800x3D alıp kalan tüm parayı anakarta gömdüm, AM5'in son X3D işlemcileri çıkınca ve gerçekten performans farkı olunca geçmeyi planlıyorum. Ha ama siz zaten her şeyi maksimum olsun diyerek almayı hedefliyorsanız, düşük kaliteli farklı bir bileşen olmayacaksa sistemde, bütçe sorunu da yoksa alabilirsiniz.