yasingunaydin
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Bilimci
Kartı dibine kadar kullanmışsınız resmen.Hocam dediğim gibi bugün ne almaz iseniz bu ülkede yarın pişman olursunuz. Sizi borç batağına sürüklemediği sürece almayı planladığınız şeyleri aksatmayın. Dün 9060XT Pure modelinde bonus kartlara özel peşin fiyatına 10 taksit vardı. Benim 2. sistemim de var babam kullanıyor birlikte oyun oynuyoruz. Nitro+6650XT takılı o sistemde ve kart alınalı 3 sene oldu 1 kere bakım yaptım. Son 1 ayda siyah ekran ya da oyunlarda takılmalar yapmaya başladığı için biraz frekans kısıp halletmiştim. Lakin kartın önümüzdeki seneyi çıkartmayacağına eminim. Patlamasını beklersem ileride bütçem yetmeyebilir, peşin fiyatına 10 ay taksitle alamayabilirim diye satın aldım direkt. Çünkü ekran kartlarına da %10-20 zam bekleniyor önümüzde ki dönemde. Size de eğer 4K düşünmüyorsanız. 2K Ultra için kart satın alacaksanız ve iş sektörüyle uğraşmıyorsanız 9070XT öneririm tam bir F/P kralı. AMD istemiyorsanız aynı şekilde 5070 Ti öneririm. 5080 bana nedense aşırı absürt pahalı geliyor. Sanki 53-54K normal fiyatı gibi hissettiriyor. 4K düşünüyorsanız 5080 mecbur gibi ama 2K için dediklerimi bir düşünün derim.