Herkese selamlar, elimde 1.000 TL. Bütçe var. Anakart modelim MSI A320 m Pro VH Plus modeli. Ben yukarıdaki işlemciyi alıp bu anakart ile kullansam sorun olur mu? Demek istediğim 70 FPS alacağıma 40 FPS mi alırım? Bana yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci hedefim 2700 modeli.
Ryzen 7 ler zaten genel olarak oyun için değil render için üretilmiş işlemciler aynı nesilde mesela R7 1800X ile R5 1600 aynıydı yanlış hatırlamıyorsam.(Tek çekirdekte.)
Hepinize teşekkür ederim. Yarın gidip Ryzen 7 almayı planlıyordum. Ama 3500 veya duruma göre 3600 alacağım bütçe ve duruma göre onu orda karar vericem. Yorumlar için teşekkürler herkese.
Hepinize teşekkür ederim. Yarın gidip Ryzen 7 almayı planlıyordum. Ama 3500 veya duruma göre 3600 alacağım bütçe ve duruma göre onu orda karar vericem. Yorumlar için teşekkürler herkese.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
R5 3500X burada satılıyor buradan alabilirsiniz anakartınızı en son sürüme güncelleyin sıkıntı yaşamayın hayırlı olsun.