AMD Ryzen B350 vs X370

%deniz%

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD Ryzen R7 1700 alacağım. Anakarta çok fazla para vermek istemiyorum. B350 ile X370 serisi anakartlar arasında çok fark var mıdır? Mesela MSI B350 Tomahawk F/P ürünü gibi duruyor sizin düşünceleriniz nedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum B350'yi Intel cephesindeki H ve Z 270 gibi düşüne bilirsin aslında X370 ise X99'un karşılığı gibide düşünülebilir. Arasındaki fark şuanki açıklanan verilere göre; X370'te CF, SLI ve XFR desteği var B350 de çoklu ekran kartı ve XFR desteği yok.(Yanlışlık varsa affola malum daha ürün elde yok)

Dostum B350'yi Intel cephesindeki H ve Z 270 gibi düşüne bilirsin aslında X370 ise X99'un karşılığı gibide düşünülebilir. Arasındaki fark şuanki açıklanan verilere göre; X370'te CF, SLI ve XFR desteği var B350 de çoklu ekran kartı ve XFR desteği yok.(Yanlışlık varsa affola malum daha ürün elde yok)
Ufak bir hatayı düzeltelim hocam B350 CF destekliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı