D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 29 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu program üzerinden birkaç GHz ve voltaj ayarıyla oynadım. Bir sorun da olmadı ama default ayarlara dönmek istiyorum. Bu butona basarsam default ayarlara döner mi? Resim temsilidir.
Merhaba arkadaşlar. Bu program üzerinden birkaç GHz ve voltaj ayarıyla oynadım. Bir sorun da olmadı ama default ayarlara dönmek istiyorum. Bu butona basarsam default ayarlara döner mi? Resim temsilidir.
Çözüm AJFA 29 Mart 2021 dutyd dedi: Hocam tekrar indirdim şu an bu şekilde CPB kapalı. Eki Görüntüle 946457 Genişletmek için tıkla... Varsayılanlarda şu an, sıkıntı yok.
dutyd dedi: Hocam tekrar indirdim şu an bu şekilde CPB kapalı. Eki Görüntüle 946457 Genişletmek için tıkla... Varsayılanlarda şu an, sıkıntı yok.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #2 Evet, o butona basmanız gerekiyor. Sonrasında ''Apply''a da basın. Artı 0 Eksi
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 29 Mart 2021 #3 AJFA dedi: Evet, o butona basmanız gerekiyor. Sonrasında "apply"a da basın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun bunları yaptığım zaman eski haline döndü hızı falan ama bu değerler hala aynı bir sıkıntı olmaz galiba. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Evet, o butona basmanız gerekiyor. Sonrasında "apply"a da basın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun bunları yaptığım zaman eski haline döndü hızı falan ama bu değerler hala aynı bir sıkıntı olmaz galiba.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 dutyd dedi: Tamam hocam sağ olun bunları yaptığım zaman eski haline döndü hızı falan ama bu değerler hala aynı bir sıkıntı olmaz galiba. Eki Görüntüle 946397 Genişletmek için tıkla... İşlemcinizin modeli nedir? O değerler default değerler büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
dutyd dedi: Tamam hocam sağ olun bunları yaptığım zaman eski haline döndü hızı falan ama bu değerler hala aynı bir sıkıntı olmaz galiba. Eki Görüntüle 946397 Genişletmek için tıkla... İşlemcinizin modeli nedir? O değerler default değerler büyük ihtimalle.
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 29 Mart 2021 #5 AJFA dedi: İşlemcinizin modeli nedir? O değerler default değerler büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam resim temsili zaten. Google'dan buldum, sadece gösteri işaretledim. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: İşlemcinizin modeli nedir? O değerler default değerler büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam resim temsili zaten. Google'dan buldum, sadece gösteri işaretledim.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #6 dutyd dedi: Hocam resim temsili zaten Google'dan buldum sadece gösteriğ işaretledim Genişletmek için tıkla... O zaman varsayılana dönmüştür, problem yoktur. Artı 0 Eksi
dutyd dedi: Hocam resim temsili zaten Google'dan buldum sadece gösteriğ işaretledim Genişletmek için tıkla... O zaman varsayılana dönmüştür, problem yoktur.
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 29 Mart 2021 #7 AJFA dedi: O zaman varsayılana dönmüştür, problem yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar indirdim şu an bu şekilde CPB kapalı. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: O zaman varsayılana dönmüştür, problem yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar indirdim şu an bu şekilde CPB kapalı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #8 dutyd dedi: Hocam tekrar indirdim şu an bu şekilde CPB kapalı. Eki Görüntüle 946457 Genişletmek için tıkla... Varsayılanlarda şu an, sıkıntı yok. Artı 0 Eksi Çözüm
dutyd dedi: Hocam tekrar indirdim şu an bu şekilde CPB kapalı. Eki Görüntüle 946457 Genişletmek için tıkla... Varsayılanlarda şu an, sıkıntı yok.
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 29 Mart 2021 #9 AJFA dedi: Varsayılanlarda şu an, sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi