Merhabalar Arkadaşlar bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat anakart ve ekran kartında parçalar arasında ikilemde kaldım sizlerinde önerilerini görmek istiyorum.
Ekran Kartlarında;
www.itopya.com
ve
www.itopya.com
arasında kaldım Gigabyte'ın çekirdek hızı MSI'dan daha yüksek sizce bu iki kartın birbirine artısı eksisi nelerdir?
Anakart hususunda da;
www.itopya.com
Bu anakartı almayı düşünüyorum lakin bu anakartın faz değerleri ve diğer tüm özellikleri hususunda yardımınızı rica ediyorum.
www.itopya.com
Asus'un bu anakartı ile özellikle karşılaştırmanızı rica ediyorum birbirlerine artıları eksileri nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim.
Ekran Kartlarında;
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N207SAORUS-8GC ITOPYA'da.

ve
MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RTX2070S-GAMING-X-TRIO ITOPYA'da.

arasında kaldım Gigabyte'ın çekirdek hızı MSI'dan daha yüksek sizce bu iki kartın birbirine artısı eksisi nelerdir?
Anakart hususunda da;
MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart | ITOPYA
MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile X570 GAM PRO CARBON W ITOPYA'da.

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAM X570-PLUS WI-FI ITOPYA'da.

Asus'un bu anakartı ile özellikle karşılaştırmanızı rica ediyorum birbirlerine artıları eksileri nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim.