AMD Ryzen Sistem Ekran kartı ve Anakart Seçimi

zakumi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar Arkadaşlar bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat anakart ve ekran kartında parçalar arasında ikilemde kaldım sizlerinde önerilerini görmek istiyorum.

Ekran Kartlarında;

ve

arasında kaldım Gigabyte'ın çekirdek hızı MSI'dan daha yüksek sizce bu iki kartın birbirine artısı eksisi nelerdir?

Anakart hususunda da;

Bu anakartı almayı düşünüyorum lakin bu anakartın faz değerleri ve diğer tüm özellikleri hususunda yardımınızı rica ediyorum.

Asus'un bu anakartı ile özellikle karşılaştırmanızı rica ediyorum birbirlerine artıları eksileri nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben olsam görüntüsünden ve çekirdek hızının daha yüksek olmasından dolayı RTX 2070S Aorus tercih ederim. Anakart olarak MSI olan o fiyatı haketmiyor. Benim size önerim 3800X ile kullandığım anakartım X570 Aorus Elite’dir. VRM yapısı olarak çok iyi bir anakart, tam bir f/p ürünü. Yabancı kaynaklarda da çok fazla öneriliyor. Anakart ve ekran kartı da uyumlu olur :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı