2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 591 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 DDR5 sistemlerde mi çalışır sadece? Bildiğim kadarıyla AMD ekran kartı ve AMD işlemci kullanmanın avantajı olan bir şeymiş ama detayını bilmiyorum çok ben de. A320M S2H anakart, 5700XT Sapphire, R5 5600 ve G.Skill 8x2 16 GB RAM var. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
DDR5 sistemlerde mi çalışır sadece? Bildiğim kadarıyla AMD ekran kartı ve AMD işlemci kullanmanın avantajı olan bir şeymiş ama detayını bilmiyorum çok ben de. A320M S2H anakart, 5700XT Sapphire, R5 5600 ve G.Skill 8x2 16 GB RAM var.
Kaandrick Lamar Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 & AK400 Digital - Corsair Vengeance Pro RGB SL 2x16GB 3600MHz - Kingston Renegade 2TB + Kioxia Exceria G2 1TB + WD 1TB/7200rpm - Asus Dual RTX 3070 - Gigabyte A520M DS3H - NZXT H510 Flow w/Thermalright tl-c12c-s 3x120 & Razer Chroma ARGB Controller Cinsiyet Erkek Meslek Seyahat Danışmanı 5 Ocak 2025 #2 Above 4G Decoding ve Re-Size BAR Nedir? Aktif Edilmeli mi? ve Resizable BAR Desteği için Gerekenler makalelerden destek alabilirsiniz. Eğer BIOS'da Resizeable BAR ya da SAM seçeneğini görmüyorsanız anakart BIOS sürümünüzün güncel olduğuna emin olun.
Above 4G Decoding ve Re-Size BAR Nedir? Aktif Edilmeli mi? ve Resizable BAR Desteği için Gerekenler makalelerden destek alabilirsiniz. Eğer BIOS'da Resizeable BAR ya da SAM seçeneğini görmüyorsanız anakart BIOS sürümünüzün güncel olduğuna emin olun.
2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 591 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #3 Kaandrick Lamar dedi: Above 4G Decoding ve Re-Size BAR Nedir? Aktif Edilmeli mi? ve Resizable BAR Desteği için Gerekenler makalelerden destek alabilirsiniz. Eğer BIOS'da resizeable bar ya da sam seçeneğini görmüyorsanız anakart BIOS sürümünüzün güncel olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... BIOS sürümüm güncel sorun yok onda eminim yeni güncelledim hatta işlemci değişince görüntü alamamıştım eski işlemcim ile güncelledim.
Kaandrick Lamar dedi: Above 4G Decoding ve Re-Size BAR Nedir? Aktif Edilmeli mi? ve Resizable BAR Desteği için Gerekenler makalelerden destek alabilirsiniz. Eğer BIOS'da resizeable bar ya da sam seçeneğini görmüyorsanız anakart BIOS sürümünüzün güncel olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... BIOS sürümüm güncel sorun yok onda eminim yeni güncelledim hatta işlemci değişince görüntü alamamıştım eski işlemcim ile güncelledim.