AMD sempron 140 Çarpan Kilidi Açma

osmanemre

Megapat
Katılım
20 Ocak 2016
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Sorum, Amd sempron 140 ~2.7 ghz işlemcimi overclockla 3.60 ghz yaptım. Biost'a çarpan kilidi açıp performansı arttırmak istiyorum. Biostar mcp6pb m2+ anakartım çarpan kilidi açmayı destekliyor mu ? Destekliyorsa nasıl açabilirim? Not: 3.60 ghz fazla biliyorum gereksiz soru sormayın :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla o işlemcinin çarpan kilidi açık falan değil yani durum anakart ile alakalı değil. Tabi o anakartın OC desteği falan olmaz, varsa da göstermeliktir o ayrı mesele :)
Anakart üzerinden FSB ayarı ile bir yerlere gelebilirsin ancak.
Ayrıca voltaj vermeden 0,9GHZ stabil artış yapabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun, sistemin %90 ihtimalle stabil çalışmıyor olmalı.

Sana gereksiz soru sormuyorum ve gereksiz işlerle de uğraştırmıyorum. Standart ayarlara dön ve öyle kullan, sistemin uygun değil.
Bu tarz sistemlere destek sunamıyorum, sadece bilgilendirme yapabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı