AMD Sempron 145 işlemci 2.8 GHz çekirdek açma

klimali98

Hectopat
Selam, AMD Sempron 145 işlemcime çekirdek açtım bilgisayar birden kapandı ve işlemci çalışmadı sonra bilgisayar kasasını açıp BIOS pilini çıkar tak yaptım ve çalıştı ama her çekirdek açmaya çalıştığımda bu oluyor. Anakart: MSI 760G P21 (Fx)

öylede olmadı
Lütfen cevap nasıl yapabilirim BIOS güncellediim yine olmadı
ya bakın lütfen eski bilgisayar oda onu satacağım yüksek fiyata satmak için çekirdek açmalıyım

Son düzenleme:
Malesef bende ki Sempron 145'de çekirdeği BIOS üzerinden açıp Windows ekranını görebilmeme rağmen bazı uygulamalarda stabil çalışamıyor.
Malesef bende ki Sempron 145'de çekirdeği BIOS üzerinden açıp Windows ekranını görebilmeme rağmen bazı uygulamalarda stabil çalışamıyor.

Voltajı yükseltirsem stabil bir şekilde çalışabilir mi?
Not: Voltajı en fazla 1.35V yapabiliyorum.

Son düzenleme:
ya sorunu çözemedim yoksa bıos tan voltaj mı yükselteceğim
Her işlemci çekirdek açma desteklemiyor maalesef, silikonundaki bir çekirdekte hata olan işlemciler de bu şekilde değerlendirilebiliyor.
peki nasıl anlarım
amd sempron 145 tm de açabiliyoruz diye biliyorum
Maalesef bende ki Sempron 145'de çekirdeği BIOS üzerinden açıp Windows ekranını görebilmeme rağmen bazı uygulamalarda stabil çalışamıyor.

Voltajı yükseltirsem stabil bir şekilde çalışabilir mi?
Not: Voltajı en fazla 1.35V yapabiliyorum.

Sakın voltaj yükseltme yaptığın iş OC işlemi değil voltaj yüklseltirsen sorun çıkarır bir de çekirdek açma işlemini kapatıp 3.5 GHz'ye OC yap rahat çalışır

Son düzenleme:
ya sorunu çözemedim yoksa bıos tan voltaj mı yükselteceğim

peki nasıl anlarım
amd sempron 145 tm de açabiliyoruz diye biliyorum

Sakın voltaj yükseltme yaptığın iş OC işlemi değil voltaj yüklseltirsen sorun çıkarır bir de çekirdek açma işlemini kapatıp 3.5 GHz'ye OC yap rahat çalışır
Biosa gir Advanced diye bir yer var oraya gel Cpu configiration var bas sonra aşağı in orada Asus CPU Unlocker olacak onu enabled'e al sonra F10 yap yeniden başlat oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı