Stardew Valley'de kayıtlı oyun üstüne mod kurulur mu?

AlaturkaTuvalet

Yoctopat
Daha fazla  
Stardew valleyde kayıtlı save dosyam var. 2 yıl geçmiş oyun zamanıyla ve fazla geliştiğim içinde baştan başlamak istemiyorum. Ek hikayeler ve ek karakterler içeren birkaç modu kendi save dosyamın üstüne kursam bozulur mu yoksa kaldığım yerden devam edebilir miyim?
(Özellikle "ridgeside village" ve "expanded" modlarını kurmak çok istiyorum )

Stardew valleyde kayıtlı save dosyam var. 2 yıl geçmiş oyun zamanıyla ve fazla geliştiğim içinde baştan başlamak istemiyorum. Ek hikayeler ve ek karakterler içeren birkaç modu kendi save dosyamın üstüne kursam bozulur mu yoksa kaldığım yerden devam edebilir miyim?
(Özellikle "ridgeside village" ve "expanded" modlarını kurmak çok istiyorum )

Hocam bildiğim kuruluyor ama stardewi her zaman baştan oynamak daha zevklidir. Yine de siz bilirsiniz.

Hocam bildiğim kuruluyor ama stardewi her zaman baştan oynamak daha zevklidir. Yine de siz bilirsiniz.
Baştan oynarsam yine, gelişirken sıkılırım bırakırım diye korkuyorum hocam o yüzden. Saolun yedekleyip deniyicem

Benim söylediklerim dışında bildiğiniz bir mod varmı peki hocam yan hikaye vs ekleyen

Son düzenleme:
Baştan oynarsam yine, gelişirken sıkılırım bırakırım diye korkuyorum hocam o yüzden. Sağ olun yedekleyip deneyeceğim.

Benim söylediklerim dışında bildiğiniz bir mod var mı peki hocam yan hikaye vs ekleyen.

Hocam çok uzun süre hem mobilden hem de PC üzerinden stardew oynadım ama yalan yok hiç mod kurmadım. Gelişirken sıkılırım diye düşünüyorsunuz ama ben sayısını bilmediğim save açtım ve hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum. Benim önerim yeni save açın bilerek daha iyi şekilde gelişip daha iyi para biriktirmek çok zevkli bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı