AMD sistem açılmıyor

UnknownZMR

Decapat
Arkadaşlar merhaba herkese. Bilgisayar topladım. Fakat hangi kabloların nereye takılcağını bilmediğim için az çok araştırıp baktım taktım fakat PC başlamadı. Nedeni ne olabilir? Ekran kartını eski modelini taktım açılıyor mu diye ona bir şey olursa o gitmesin diye. Öndeki kasanın ön panel kablolarını taktım çalışmıyor çıkardım şimdi de bekliyorum. Öyle bir şey de yapmak istemiyorum.

IMG_5938.JPG

Dosya Ekleri

• IMG_5937.JPG
    IMG_5937.JPG
    127 KB · Görüntüleme: 1.138
Nasıl takabilirim ?
Anakartın üzerinde Reset SW Power SW HDD Led gibi yazılar yazması lazım, resimden anladığım kadarıyla Anakart SATA portunun altında oradan sıralamaya bakın. Zaten kasanın ön kablolarında isimler yazar ona göre takın. Ek olarak SATA güç kablosunu takmamışsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dakika 31'den itibaren anlatıyor. Bak o kabloların üzerinde yazı var. Anakartın üstünde 4 kutucuklu ve o yazıların aynısı var. Onları oradaki yazı gibi takacaksın. + ve - uçlarına dikkat ederek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ön paneldeki USB bağlantıları farklı. Onları oraya takmıyacaksın. Onları anakartın üzerinde yer alan USB 3.0, USB 2.0 yazan yere takacaksın videodaki gibi. Sen o küçük üzerinde yazılar yazan pinleri söylediğim gibi videodaki gibi anakartın üzerinde yazan şekilde yerleştir. +/- uçları anakartın klavuzunda gösterilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı