AMD Sistem Toplama

Şuan karar verememiştim saol :D Düşünüyordum harbiden :D Birde işlemci olarak AMD gözüme yatkın geldi frekansı çok iyi stock fan ses çıkartır mı ?

Şuan karar verememiştim saol :D Düşünüyordum harbiden :D Birde işlemci olarak AMD gözüme yatkın geldi frekansı çok iyi stock fan ses çıkartır mı ?
AMD oyun performansı için yeterince iyi. Stock fanın ses çıkaracağını zannetmiyorum. Vatandan alacaksanız orda bi kurup çalıştırırlar emin olursunuz.

AMD oyun performansı için yeterince iyi. Stock fanın ses çıkaracağını zannetmiyorum. Vatandan alacaksanız orda bi kurup çalıştırırlar emin olursunuz.
Ya zaten hem render ve oyun olarak ağırlıklı olacağı için İntel uygun diyorlar. Şu anda feci bi ikilemdeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon ya ben render istediğinizi farketmemişim. AMD'nin render performansı hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Google'dan kullanacağınız render programını ve amd x8 8320 yazarsanız mutlaka bir şeyler çıkacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı