Ses çıkarmayı bırak soğutamaz bile.Şuan karar verememiştim saolDüşünüyordum harbiden
Birde işlemci olarak AMD gözüme yatkın geldi frekansı çok iyi stock fan ses çıkartır mı ?
AMD oyun performansı için yeterince iyi. Stock fanın ses çıkaracağını zannetmiyorum. Vatandan alacaksanız orda bi kurup çalıştırırlar emin olursunuz.Şuan karar verememiştim saolDüşünüyordum harbiden
Birde işlemci olarak AMD gözüme yatkın geldi frekansı çok iyi stock fan ses çıkartır mı ?
Ya zaten hem render ve oyun olarak ağırlıklı olacağı için İntel uygun diyorlar. Şu anda feci bi ikilemdeyim.AMD oyun performansı için yeterince iyi. Stock fanın ses çıkaracağını zannetmiyorum. Vatandan alacaksanız orda bi kurup çalıştırırlar emin olursunuz.
Yinede teşekkürlerPardon ya ben render istediğinizi farketmemişim. AMD'nin render performansı hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Google'dan kullanacağınız render programını ve amd x8 8320 yazarsanız mutlaka bir şeyler çıkacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.