AMD Sistem vs Intel NVIDIA Sistem

Ryzen 1000'li seriler daha çabuk ısınmıyor muydu? 2000'li seriler daha iyi değil mi 1000 serilerine göre ?

1600 yeni versiyonları da 12nm yani 2. nesil mimarisinde üretiliyor. Bunlardan biri gelirse işlemci 2600 hızından birazcık yavaş oluyor neredeyse aynı yani. Isı konusuna gelirsek 1 ve 2. nesilde bildiğim bir ısı sorunu yok. 3. nesilde böyle sorunlar olabiliyor.
Arada +200 TL fark olmasa ben de bunu derdim ama 200TL farka değmez diye düşünüyorum.

Ben bu videoyu görüpte bu anketi açtırmak istedim arkadaşıma bu sistemde bu oyunlar oynanabiliyorsa eğer neden B serisi bir anakarta ihtiyaç duyulsun yoksa 2600X e mi uyumlu değil ?
2600X birinci tercihim dediğiniz gibi teknoloji şans ise şansımı hem f/p olduğunu düşündüğüm RX580 ile denemek istiyorum ayrıca belirttiğiniz gibi RX de ne yaşayacaksam NVDIA'da da yaşayacağımı belirttiniz

B450 anakartla OC yapılabiliyor A320 ile yapılamıyor. Birkaç özellik daha var ama o kadar önemli şeyler değil. Devasal bir fark yok ama 50-60TL fark olsa B450 al derdim.

B450 anakartla OC yapılabiliyor A320 ile yapılamıyor. Birkaç özellik daha var ama o kadar önemli şeyler değil. Devasal bir fark yok ama 50-60TL fark olsa B450 al derdim.
Şu an için pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum o konuda sıkıntı yaşamayacağımı zannediyorum en azından

İşlemcide AMD, Ekran kartında ise NVIDIA taraftarıyım dostum. Ama AMD ekran kartlarıda yavana atılacak değil tabi. RX580-590 ve 5700XT gibi modeller çok başarılı modellerdir. Asus ROG STRIX modelleri alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…