Vallahi ben geri de kaldım. DDR2 ile sürünüyorum, DDR4 ile bir fikrim yok. DDR2 için belirttim zaten.
Teşekkür ederim hocam peki bir sorunu olup olmadığını nerden anlayabilirim.Merhaba dostum, İ5 6600K evet yeterli olur gibi. Overclok da yaparsan bariz bir şekilde performans artışı yaşarsın, en yüksek stabil değerleri tutturursan Nirvaya hoşgeldin.
6.Nesil bir İntel işlemci, Fazla eski diyemeyiz. 2.El olarak temiz bulursan alabilirsin, sıkıntısı olmamasına dikkat et. Gayet güzel ve performanslı bir işlemciydi, hala da öyle diyebiliriz. Dediğim gibi overclok işlemi ile çok daha güzel bir performansa ulaşabilirsin.
Tmmdır hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden [emoji4].Öncelikle satıcıyla muhattap olabiliyor musun bir ona bak.
Satıcıya işlemciyi neden satışa çıkardığını sor, cevabına bir bak ne kadar mantıklı ve doğru olabilir.
İşlemci ne kadar, nasıl kullanılmış, overclok yapılmış mı ve ne kadar yapılmış bunları sorun.
Yapabiliyorsanız 30Dk kadar işlemciyi Stres testine sokun.
İşlemcinin kendisini inceleyin, çizik vs pin temas bölgelerine vb yerlere bir bakın.
Delid vb işlemler yapılmış mı sorun. Yapılmışsa inceleyin bir sorun var mı.
Test edebiliyorsanız işlemciyi yük altında, oyun vb şeyler yaparken donma, takılma gibi şeyler oluyor mu kontrol edin.
İşlemci kullanımı sık sık değişkenlik ve stabilite göstermiyorsa bunun neden kaynaklandığını mutlaka sorun.
Bütün bunları kontrol ederseniz ve başarıyla sonuçlanırsa zaten %90 ihtimalle sorun yoktur.
Hocam şimdi arkadaşın birine takas teklif ettim i5 7600k ve asus z170e anakart benimkileri verip üste biraz nakit onunkileri alcam nedersiniz performans konusunda.Senden de Razı olsun.
Hocam Asus Z170E anakart modeli üste kaç vereceğim daha konuşmadım yarın konuşağım benimkiler artı üste nakit olarak kaç vermemi tavsiye edersiniz bende yarın ona göre konuşurumDostum İ5 7600K iyidir, çok iyidir. Ancak Anakart modelini de söyleseydin iyi olabilirdi, yine de fena bir kombinasyon değil. Modeli söylersen tam olarak yorum yapabilirim. Bir de ne kadar nakit vereceksiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.