AMD sisteme monitör önerisi

Genellikle AOC ve Samsung öneriyorlar sanırsam Samsung 144Hz 1ms curved monitör ya da James Donkey 1ms 144 HZ 27'in olan modeli alacağım bu ikisinden birisi hangisi olur bilmiyorum öneriniz için teşekkür ederim aydınlandım

Önümüzde ki haftalarda bende alacağım bu monitörden.

İzle kardeşim videoyu, gerçekten çok kaliteliymiş. Monitörü servise yollamadan önce birçok forumda da bu model hakkında sorunlardan bahsediliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

James Donkey 27 inc 144Hz 1ms olan modeli aldım AMD için gayet uyumlu ve görüntü kalitesi güzel bir monitör tavsiye ederim önerileriniz için teşekkürler.

James Donkey 27 inc 144Hz 1ms olan modeli aldım AMD için gayet uyumlu ve görüntü kalitesi güzel bir monitör tavsiye ederim önerileriniz için teşekkürler.

Dediğim gibi bende çok araştırdım en uygun fiyat performans ürünü James Donkey 144Hz 1 ms 27" olarak sonuç aldım, deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Kimi ürünlerinde üretim hatası kaynaklı sorunlar oluşmuş sonradan düzeltildi bilgisi aldım herhangi bir sorun yok sanırım sizde de bende alacağım önümüzdeki haftalarda hayırlısıyla.

Özür dileyerek iletiyorum ki Trendyol'a indirime giren MSI optik G24C4 model monitörü aldım James Donkey iptal edip neden diye sorarsanız tek neden servis durumu James Donkey bu ürün bazında yeni piyasaya girdi ve bir sıkıntı çıktığında garantisini güvenmedim ve indirme giren MSI makra monitörü aldım sonuçta MSI yıllardır bu işin içinde.

Öncelikle teşekkürederim bende ilk aldığım ürünü iptal edip tavsiye ettiğiniz ürünü aldım şu an kargoda kullandıktan sonra deneyimlerini yazıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…