AMD sisteme NVIDIA sürücü kurulur mu?

cxloudy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
Arkadaşlar işlemcim ve ekran kartım AMD ama ben NVIDIA kurmak istiyorum. Kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Kurulum sırasında uyumsuzluk hatası verecektir. Neden böyle bir şey istiyorsunuz?

Tahmin edeyim, RX 500 serisi bir kartınız var (büyük ihtimal 570) ve stabilite sorunlarından o kadar çok sıkıldınız ki NVIDIA geçeyim diyorsunuz. Tutarsa kahkaha atarım.

Bu arada öyle bir şey olmaz, kurulum gerçekleşmez.

Tahmin edeyim, RX 500 serisi bir kartınız var (büyük ihtimal 570) ve stabilite sorunlarından o kadar çok sıkıldınız ki NVIDIA geçeyim diyorsunuz. Tutarsa kahkaha atarım.

Bu arada öyle bir şey olmaz, kurulum gerçekleşmez.
Yok ya DUAL GRAPHICS var RADEON R6 işlemci 1.90 Ghz :/
Neden böyle bir şey istiyorsun ki, favori rengin yeşil mi? :D
Yok beeeeeee :D Nvidia AMD den dış görünüş olarak falan çok üstün bence bide ghz 1.90
Veyahutta ben bu 1.90 ı nasıl yükseltebilirim overlclock falan yapamam mealesef çünkü laptop kullanıyorum
Bu amd fsr indirilebilir birşey mi?
Eğer AMD FSR kullanmak istiyorsanız sürücüye gerek yok AMD FSR NVIDIA sürücülerinde de çalışıyor.

Hayır oyunların barındırdığı bir yazılım senin oyun performansını yapay zeka ile iyileştiriyor araştırabilirsin.
O bende yok sanırım ya :/
Hayır oyunların barındırdığı bir yazılım senin oyun performansını yapay zeka ile iyileştiriyor araştırabilirsin.
MSI afterburner varmış overclockcu amd ekran kartı için yapılıyomuş bende denesemmi 1.90 ghz nedir YA??!!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı