AMD "sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik" hatası

boraygulpinar

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 3000mhz
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX570
Anakart
A320 S2h
İşlemci
Ryzen 5 5500
Merhaba.
Son 1 aydır sürekli bu hatayı alıyorum. Bir anda oyun donuyor ve siyah ekran veriyor (genelde Alt Tab attığımda oluyor) ardından oyun kapanıyor, bazen bilgisayarda kapanıyor. Bu sorunun çözümü nedir?
Driverları güncelledim, DDU ile sildim, eski sürümleri de denedim fakat çözülmedi, hiçbir eksik driverim yok hepsi güncel.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba.
Son 1 aydır sürekli bu hatayı alıyorum. Bir anda oyun donuyor ve siyah ekran veriyor (genelde Alt Tab attığımda oluyor) ardından oyun kapanıyor, bazen bilgisayarda kapanıyor. Bu sorunun çözümü nedir?
Driverları güncelledim, DDU ile sildim, eski sürümleri de denedim fakat çözülmedi, hiçbir eksik driverim yok hepsi güncel.

Bu sorun bende bir kere yaptı Smart Access Memory'i kurcalarken oldu tamamen kapatıp.
BIOS sıfırladım eski sürücüyü güvenli mod ile kaldırıp adrenalin Edition 22.11.2 sürümünü kurup kullanıyorum şu an için bir sorun ile karşılaşmadım.
Sorunum bir hafta önce oldu bir haftadır kullanıyorum.
Ve bir de Radeon süper çözünürlüğü devre dışı bıraktım.

Son düzenleme:
Bu sorun bende bir kere yaptı Smart Access Memory'i kurcalarken oldu tamamen kapatıp.
BIOS sıfırladım eski sürücüyü güvenli mod ile kaldırıp adrenalin Edition 22.11.2 sürümünü kurup kullanıyorum şu an için bir sorun ile karşılaşmadım.
Sorunum bir hafta önce oldu bir haftadır kullanıyorum.
Ve bir de Radeon süper çözünürlüğü devre dışı bıraktım.

Radeon süper çözünürlüğü yazılımda göremiyorum sanırım ekran kartım desteklemiyor. BIOS'u da en güncel kullanmak zorundayım işlemci desteğinden dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı