AMD Sistemlerde Windows 10/11 Performans Sorunları Doğrulandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD-Ryzen-Windows-11-Performans.jpg

AMD Ryzen işlemcili Windows 11 PC’nizde çeşitli sorunlar yaşıyorsanız endişelenmeyin, sorun sizden kaynaklı değil. Kimi zaman görev çubuğunda takvimin ve bildirim merkezinin yüklenmesinin uzun sürdüğünü görebilirsiniz. Bunun dışında sistemde ansızın takılmalar olabilir. Muhtemelen sorunlar Microsoft’un kullanıcı arabirimi hatalarından değil, donanımdan kaynaklanmakta. AMD, belirli Ryzen destekli Windows 11 ve Windows 10 PC’lerin fTPM (firmware TPM) etkin […]

Devamı: AMD Sistemlerde Windows 10/11 Performans Sorunları Doğrulandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

AMD işlemci kullanmamla alakalı mı bilmiyorum ama oyunlar hala yavaş açılıyor bende. Disk okuma-yazma hızlarının düzeltildiği söylenmişti. Gerçekten düzeldiyse bile bende düzelmedi sanırım. Bundan 1-2 ay önce Windows 10'daydım ve hızlı açılıyordu oyunlar.

AMD işlemci kullanmamla alakalı mı bilmiyorum ama oyunlar hala yavaş açılıyor bende. Disk okuma-yazma hızlarının düzeltildiği söylenmişti. Gerçekten düzeldiyse bile bende düzelmedi sanırım. Bundan 1-2 ay önce Windows 10'daydım ve hızlı açılıyordu oyunlar.
Geçen hafta Ryzen 5 1600 AF sistemimde Windows 11'e geçmiştim, ağır çalışıyordu 10'a göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı