AMD siyah ekran sorunu nasıl çözülür?

Hasretli

Decapat
Daha fazla  
1 ay önce İtopya'dan hazır sistem aldım 2.gün siyah ekran verdi ama Radeon Software de WattMan hatası yazmadı bir şey olmaz deyip devam ettim ve bugün yine siyah ekran aldım. Hiçbir şeye tıklanmıyor bilgisayarın ışıkları fanlar vesaire çalışıyor ama ekran siyah reset attıktan sonra Radeon Software'den baktığımda herhangi bir WattMan hatası bildirimi yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sistem:
Ekran kartı: ASUS Dual RX6500 XT 4 GB OC.
İşlemci: R5 5500.
Anakart: B450M Dragon.
RAM: G.Skill 16 GB 8x2 3600MHz.
M.2 SSD: Goodram 500GB.
HDD: 500GB.
PSU: Power Boost 500W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik AMD ve rezalet sürücüleri muhtemelen çözülemeyen bir sorundur 5700xt ile 3 yıl aynı sorunları yaşadım sonunda parayı bulur bulmaz 3060 ti aldım. 5000 serisi 6000 serisi farketmiyor bu rezalet firmanın yaptığı hiç bir kart alınmaz.

Klasik AMD ve rezalet sürücüleri muhtemelen çözülemeyen bir sorundur 5700XT ile 3 yıl aynı sorunları yaşadım sonunda parayı bulur bulmaz 3060 Ti aldım. 5000 serisi 6000 serisi fark etmiyor bu rezalet firmanın yaptığı hiçbir kart alınmaz.

Siyah ekran alınca WattMan diye bildirim alıyor muydunuz?

Windows CTRL Shift b aynı anda basın.

Bir daha olursa deneyeceğim.

Siyah ekran alınca WattMan diye bildirim alıyor muydunuz?

Bir daha olursa deneyeceğim.
Driver Crash veriyordu hep sürücünüz zaman aşımına uğradı diye. Servise bile yolladım kartı sorun yok dediler yani yazılımsal.

3 yıldır ne zaman Rainbow girsem Dereceli maçta hep korkarım nolur çökmesin diye işte AMD.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı