Siyah ekran nasıl çözülür?

Ben bunu yazdıktan sonra açıldı teşekkür ederim :)
Önemli değil hocam, yardımcı olduysam sıkıntı yok. Cevabımı çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Önemli değil hocam, yardımcı olduysam sıkıntı yok. Cevabımı çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Hocam sorun gene oldu DDU ile sürücüleri kaldırıyorum ardından bilgisayarı yeniden başlatıyorum ekran kartını kaldırılmamış gözüküyor. Şöyle anlatayım sürücü kaldırıldıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor siyah ekran var gene bakıyorum ekran kartı kaldırılmamış neden böyle başka çözümü var mı ?
DDU mu kaldırmıyor neden oluyor bu.

Son düzenleme:
Hocam sorun gene oldu DDU ile sürücüleri kaldırıyorum ardından bilgisayarı yeniden başlatıyorum ekran kartını kaldırılmamış gözüküyor. Şöyle anlatayım sürücü kaldırıldıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor siyah ekran var gene bakıyorum ekran kartı kaldırılmamış neden böyle başka çözümü var mı ?

DDU mu kaldırmıyor neden oluyor bu.
Normalde yapmaması lazım. Güvenli mod açarak yapın.

Ekran kartını güvenli modda kaldırıyorum zaten. Ekran kartını kurmayı diyorsanız kurulmuyor hata veriyor.
Başka çözümü olan var mı ?
Maalesef aklıma başka hiç bir çözüm yöntemi gelmedi şu anda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı