1 ay önce İtopya'dan hazır sistem aldım 2.gün siyah ekran verdi ama Radeon Software de WattMan hatası yazmadı bir şey olmaz deyip devam ettim ve bugün yine siyah ekran aldım. Hiçbir şeye tıklanmıyor bilgisayarın ışıkları fanlar vesaire çalışıyor ama ekran siyah reset attıktan sonra Radeon Software'den baktığımda herhangi bir WattMan hatası bildirimi yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Klasik AMD ve rezalet sürücüleri muhtemelen çözülemeyen bir sorundur 5700xt ile 3 yıl aynı sorunları yaşadım sonunda parayı bulur bulmaz 3060 ti aldım. 5000 serisi 6000 serisi farketmiyor bu rezalet firmanın yaptığı hiç bir kart alınmaz.
Klasik AMD ve rezalet sürücüleri muhtemelen çözülemeyen bir sorundur 5700XT ile 3 yıl aynı sorunları yaşadım sonunda parayı bulur bulmaz 3060 Ti aldım. 5000 serisi 6000 serisi fark etmiyor bu rezalet firmanın yaptığı hiçbir kart alınmaz.
Ekran kartı güç girişini boşta olan bir soketle değiştirin, güç seçenekleri, güç düğmesi yapacakları kısmındaki, hızlı başlatı kapatın, BIOS da Fast boot açıksa kapatın, bu şekilde deneyin.