AMD Software 23.20.11.07 ön izleme sürücüsü yayınlandı

Geceden beri kullanıyorum sıkıntı olmadı. Tarayıcıda donma ile de karşılaşmadim hiç. 2-3 tane oyunda denedim FPS düşmesi de olmadı.

Yüklüyorum o halde teşekkürler, tam sürüm çıktığında onu tekrar yüklemeli miyiz?

Yüklüyorum o halde teşekkürler, tam sürüm çıktığında onu tekrar yüklemeli miyiz?

Tam sürüm farklı sürücü numarası ile çıktığından tekrar yüklenmesi gerek. Sunduğu yenilikler ve çözülen sorunlar da farklı oluyor tam sürümün.

CS'de takılma sorunları düzelmiş. Normalde yeni yayınlanan fmf desteği içeren sürücüyü kullanıyordum fakat oda CS2'yi açmıyordu.

RX 5500 XT kartıma kursam nasıl olur acaba? Rust oyunun da inanılmaz drop yiyorum 23.9.3 sürücüsü kurulu.

Ben de RX570 var gelen güncellemeleri guncellemezsem bir sorun olur mu çünkü guncelleyince ilk oyunlara girince FPS düşüşü yaşıyorum.

Valorant'ta test ettim tabii input lag artıyor bu şekilde oynanmaz, FPS 200'lerden 500'lere kadar çıktı bende ama dediğim gibi rekabetçi oyunlarda bu hali ile kesinlikle kullanılmaz gecikme arttırıyor.

İndirdikten sonra video oynatınca ve Chrome'a girince 20 saniye kadar PC kilitlendi ve fareyi oynatınca tekrar aynısı oldu. 23.8.2'ye döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…