AMD Software Adrenalin 24.1.1 WHQL sürümünde stuttering sorunu var daha yeni güncelledim ve HD video izlerken fark ettim internette yabancı formlarda da aynı sorunla karşılaştım her zaman olduğu gibi AMD yeni bir sürücü çıkardığında hemen yüklememek gerek.
zaten bir çok kişi yaşamamış ama ben net bir şekilde yaşadım ilk donanımsal sandım fakat ufak bir araştırma sonrası reddit ve diğer formlarda da bu hatayı alanlarla karşılaştım temiz kurulum ile eski sürüme döndüğümde hata gitti. AMD genellikle sürücü yayınladığında zaten hemen indirmek pek akıllıca olmuyor
Zaten birçok kişi yaşamamış ama ben net bir şekilde yaşadım ilk donanımsal sandım fakat ufak bir araştırma sonrası Reddit ve diğer formlarda da bu hatayı alanlarla karşılaştım temiz kurulum ile eski sürüme döndüğümde hata gitti. AMD genellikle sürücü yayınladığında zaten hemen indirmek pek akıllıca olmuyor
Bu konuda şikayetler çok evet. Yani çok önemli bir şey gelmediği sürece sorunsuz kullandığın sürücüden hemen dönmemen lazım. İnan ki her gelen güncellemeyi yüklüyorum hiçbir sorun yaşamıyorum. Arada ufak tefek sorunlar oluyor ama onu da sistemi yeniden başlatınca çözüyorum.
RX 6750 XT kullanıyorum. Bende de video izlerken takılmalar başladı. Fare yavaşlıyor ve ses de takılıyor. DDU ile sürücüyü silip stabil kullandığım sürücüye döndüm yine düzelmedi. Bazen oyun açarken direkt mavi ekran veriyor. Bazen de 5-10 dk oynatıp takılıp resetliyor pc kendini.
RX 6750 XT kullanıyorum. Bende de video izlerken takılmalar başladı. Fare yavaşlıyor ve ses de takılıyor. DDU ile sürücüyü silip stabil kullandığım sürücüye döndüm yine düzelmedi. Bazen oyun açarken direkt mavi ekran veriyor. Bazen de 5-10 dk oynatıp takılıp resetliyor pc kendini.
Benim de tarayıcımda video açıp kapattığımda yaşadığım kasma sorunu beni rahatsız etmeye başladı. Bazen tuhaf takılma problemleri ortaya çıkıyor ve bundan dolayı eski sürüme geri döneceğim.