AMD Software Adrenalin 24.1.1 WHQL stuttering hatası

kasuperusama

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
ASUS Dual Radeon™ RX 6650 XT OC Edition 8GB GDDR6
AMD Software Adrenalin 24.1.1 WHQL sürümünde stuttering sorunu var daha yeni güncelledim ve HD video izlerken fark ettim internette yabancı formlarda da aynı sorunla karşılaştım her zaman olduğu gibi AMD yeni bir sürücü çıkardığında hemen yüklememek gerek.

Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Arada FPS göstergesi açılmıyor onu da yeniden başlatınca çözüyorum bir şekilde.

Gelen güncelleme büyük bir güncelleme. Hali ile hataları olur illa. Oyunlarda bile olabiliyor büyük güncellemelerde.

Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Arada FPS göstergesi açılmıyor onu da yeniden başlatınca çözüyorum bir şekilde.

Gelen güncelleme büyük bir güncelleme. Hali ile hataları olur illa. Oyunlarda bile olabiliyor büyük güncellemelerde.
zaten bir çok kişi yaşamamış ama ben net bir şekilde yaşadım ilk donanımsal sandım fakat ufak bir araştırma sonrası reddit ve diğer formlarda da bu hatayı alanlarla karşılaştım temiz kurulum ile eski sürüme döndüğümde hata gitti. AMD genellikle sürücü yayınladığında zaten hemen indirmek pek akıllıca olmuyor

Artı -2 Eksi
Zaten birçok kişi yaşamamış ama ben net bir şekilde yaşadım ilk donanımsal sandım fakat ufak bir araştırma sonrası Reddit ve diğer formlarda da bu hatayı alanlarla karşılaştım temiz kurulum ile eski sürüme döndüğümde hata gitti. AMD genellikle sürücü yayınladığında zaten hemen indirmek pek akıllıca olmuyor

Hemen indirmemek ile sende çıkacak sorunu örtbas edemezdin yine. Ne olur 1 ay sonra yeni bir güncelleme gelir onunla çözersin belki.

Veya temiz bir kurulum ile.

Hemen indirmemek ile sende çıkacak sorunu örtbas edemezdin yine. Ne olur 1 ay sonra yeni bir güncelleme gelir onunla çözersin belki.

Veya temiz bir kurulum ile.

Zaten demek istediğim o kime sorarsan sor aynı şeyi diyecek bir AMD kullanıcısı olarak AMD sürücü kısmında pek iyi değil

Zaten demek istediğim o kime sorarsan sor aynı şeyi diyecek bir AMD kullanıcısı olarak AMD sürücü kısmında pek iyi değil

Bu konuda şikayetler çok evet. Yani çok önemli bir şey gelmediği sürece sorunsuz kullandığın sürücüden hemen dönmemen lazım. İnan ki her gelen güncellemeyi yüklüyorum hiçbir sorun yaşamıyorum. Arada ufak tefek sorunlar oluyor ama onu da sistemi yeniden başlatınca çözüyorum.

Bu konuda şanslıyım biraz. :D

RX 6750 XT kullanıyorum. Bende de video izlerken takılmalar başladı. Fare yavaşlıyor ve ses de takılıyor. DDU ile sürücüyü silip stabil kullandığım sürücüye döndüm yine düzelmedi. Bazen oyun açarken direkt mavi ekran veriyor. Bazen de 5-10 dk oynatıp takılıp resetliyor pc kendini.

RX 6750 XT kullanıyorum. Bende de video izlerken takılmalar başladı. Fare yavaşlıyor ve ses de takılıyor. DDU ile sürücüyü silip stabil kullandığım sürücüye döndüm yine düzelmedi. Bazen oyun açarken direkt mavi ekran veriyor. Bazen de 5-10 dk oynatıp takılıp resetliyor pc kendini.
Benim de tarayıcımda video açıp kapattığımda yaşadığım kasma sorunu beni rahatsız etmeye başladı. Bazen tuhaf takılma problemleri ortaya çıkıyor ve bundan dolayı eski sürüme geri döneceğim.

Son düzenleme:
Şu an 23.12.1 sürücüsündeyim. Bu aldığım hatalardan biri. Oyun açılışında reset atıyor. Bazen de sadece ana ekrandayken bile mavi ekran alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim de kasmaya başladı tarayıcıda videoları açıp kapattığımda da saniyelik donuyor bazen garip garip işler eski sürüme dönüyorum.
Sorun yaşamadığınız bi sürüm olursa bizle paylaşır mısınız? Delirtti beni şu an bu durum 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı