AMD Software Adrenalin 24.1.1 WHQL stuttering hatası

kasuperusama

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
ASUS Dual Radeon™ RX 6650 XT OC Edition 8GB GDDR6
AMD Software Adrenalin 24.1.1 WHQL sürümünde stuttering sorunu var daha yeni güncelledim ve HD video izlerken fark ettim internette yabancı formlarda da aynı sorunla karşılaştım her zaman olduğu gibi AMD yeni bir sürücü çıkardığında hemen yüklememek gerek.

Şu an 23.12.1 sürücüsündeyim. Bu aldığım hatalardan biri. Oyun açılışında reset atıyor. Bazen de sadece ana ekrandayken bile mavi ekran alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun yaşamadığınız bi sürüm olursa bizle paylaşır mısınız? Delirtti beni şu an bu durum 🤣

23.12.1 e geri döndüm şu an herhangi bir problem yok.

Sizde hala hata veriyorsa başka sebepleri olabilir ya da başka bir sürüm deneyebilirsiniz.

AMD Software Adrenalin 24.1.1 WHQL sürümünde stuttering sorunu var daha yeni güncelledim ve HD video izlerken fark ettim internette yabancı formlarda da aynı sorunla karşılaştım her zaman olduğu gibi AMD yeni bir sürücü çıkardığında hemen yüklememek gerek.
ya bende indirdim yeni sürümü ancak ekran da direk 5 ila 10 dakika sonra pembeleşme sorunu yaşadım bu donanımsal mı yoksa sürüm yüzünden mi anlamadım önce ki sürümler de böyle bir şey yaşamadım hiç bir prolem görünmüyor ama ekran vermiş oldugu ışıklandırma pembe renge dönüyor bu sorun ile karşılaşan var mı ?

RX 6750 XT kullanıyorum. Bende de video izlerken takılmalar başladı. Fare yavaşlıyor ve ses de takılıyor. DDU ile sürücüyü silip stabil kullandığım sürücüye döndüm yine düzelmedi. Bazen oyun açarken direkt mavi ekran veriyor. Bazen de 5-10 dk oynatıp takılıp resetliyor pc kendini.
Hocam bende 6700xt kullanıyorum güncellemez olsaydım güncelledim ve eski driver sürümüme döndüm fakat yok düzelmedi. Siz düzeltebildiniz mi geri dönüş sağlar mısınız ?

Hocam bende 6700xt kullanıyorum güncellemez olsaydım güncelledim ve eski driver sürümüme döndüm fakat yok düzelmedi. Siz düzeltebildiniz mi geri dönüş sağlar mısınız ?
Şu an 24.1.1'deyim. Eski sürüme döndüğümde de hatalar devam etti. Şu anda da hatalar var fakat en azından pc resetlemiyor kendini. Özellikle twitterda video açınca takılmalar yaşıyorum. Kısaca yeni bir versiyon bekleyeceğiz, yeni çıkan versiyon ne kadar iyi olur o da meçhul 😆

Pc'nin kendini resetlemesi sorunu yine başladı. EA FC 24 ve Battlefield 1 gibi oyunlar oynuyordum son günlerde problem yoktu. Bugün The Evil Within 2 açtım daha menüdeyken takılıp resetleniyor. 23.1.1'e döneyim belki çözülür dedim yok yine aynı. Resmen adamların düzgün bi sürücü yayınlamasını beklemek zorundayız anlaşılan.

PC Özellikleri
i5 12400f
RX 6750 XT
16 GB 3600 Mhz RAM
750W PSU

Sıcaklıklar vs. gayet normal. Zaten sorun direkt yeni driver geldikten sonra olmaya başladı. Son olarak AMD Software üzerinden hata raporu gönderdim.

PC'nin kendini resetlemesi sorunu yine başladı. EA FC 24 ve Battlefield 1 gibi oyunlar oynuyordum son günlerde problem yoktu. Bugün The Evil Within 2 açtım daha menüdeyken takılıp resetleniyor. 23.1.1'e döneyim belki çözülür dedim yok yine aynı. Resmen adamların düzgün bir sürücü yayınlamasını beklemek zorundayız anlaşılan.

PC özellikleri
i5 12400F.
RX 6750 XT.
16 GB 3600 MHz RAM.
750W PSU.

Sıcaklıklar vs. gayet normal. Zaten sorun direkt yeni driver geldikten sonra olmaya başladı. Son olarak AMD Software üzerinden hata raporu gönderdim.

23.8.2 ve 23.9.1 dener misin?

23.8.2 ve 23.9.1 dener misin?
23.8.2'yi denedim sorun aynen devam ediyor. Eski sürücüyü kaldırıp yenisini kurduğumda AMD Software'daki bazı ayarlarım aynen kalıyor. Bazı şeyleri tam olarak kaldırmıyor sanırım DDU ve AMD Cleanup Utility. Format atıp eski sürücü kursam sorun çözülecek gibi bi his var içimde. Ekran kartını garantiye de gönderebilirim zaten coil whine var. Biraz bekleyip kafama eseni yapacağım gibi.

23.8.2'yi denedim sorun aynen devam ediyor. Eski sürücüyü kaldırıp yenisini kurduğumda AMD Software'daki bazı ayarlarım aynen kalıyor. Bazı şeyleri tam olarak kaldırmıyor sanırım DDU ve AMD Cleanup Utility. Format atıp eski sürücü kursam sorun çözülecek gibi bir his var içimde. Ekran kartını garantiye de gönderebilirim zaten coil whine var. Biraz bekleyip kafama eseni yapacağım gibi.

AMD Cleanup'un normalde komple kaldırması lazım hepsini. Ben hep onu kullanıyorum çünkü.

AMD Cleanup'un normalde komple kaldırması lazım hepsini. Ben hep onu kullanıyorum çünkü.
Yok maalesef çözülmüyor bir türlü. Şüphelendiğim başka bi problem de yok ekran kartı driverının dışında. Kartta coil whine da var zaten bi şekil kulaklıkla vs. idare ediyorduk. Yeni driver çıkarmalarını mı beklesem yoksa format atıp eski driver kurmayı mı denesem? Yoksa tüm bunlar yerine kartı servisine mi göndersem acaba Asus garanti kapsamında yardımcı oluyor mu coil whine konusunda da?

Adamlar resmen mahvettiler kullanıcıları 24.1.1 sürümüyle. Amd Community'e bakayım dedim biraz herkeste hemen hemen aynı sorun. Ben de son zamanlarda fare takılması sorunuyla karşılaşmadım fakat oyunlarda max 5 dk sonra mavi ekrana düşüyorum ve pc resetleniyor.

Bendeki sorunu çözdüm.

Monitörüm freesync premium desteklediği için en başından beri amd software'da freesync premium kısmını açık kullanıyordum. Driverı düşürdüm ve freesync i kapattım. Bu işlemlerin ardından bir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı