AMD Software Adrenalin açılmıyor

Barney28

Hectopat
Daha fazla  
1652337603564.png

Bu hatayı alıyorum ekran kartımı yeni taktım 2 gün oldu takalı öncelerde açılıyordu ama şu an açılmıyor ne yapmalıyım?
Ekran kartı: RX 550 4 GB.
A8 6600k APU işlemci.
8 GB RAM.

Temiz kurulum olsun,

Temiz kurulum olsun,

DDU ile ekran kartını mı seçmem gerekiyor? Sildikten sonra yeni driver nereden kuracağım?

Windows sürücü yüklediği için çakışıyor ve bu hata meydana geliyor. Bu aracı indirin ve çalıştırın. "Hide Updates" seçeneğine tıklayın ve listede GPU sürücüsü gözüküyorsa tik koyun ve gizleyin. Bu işlemden sonra sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar kurduğunuzda bunun yaşanmaması lazım.

Windows sürücü yüklediği için çakışıyor ve bu hata meydana geliyor. Bu aracı indirin ve çalıştırın. "hide updates" seçeneğine tıklayın ve listede GPU sürücüsü gözüküyorsa tik koyun ve gizleyin. Bu işlemden sonra sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar kurduğunuzda bunun yaşanmaması lazım.

Dediğin şeyi indirdim böyle bir ekran geldi.

1652339463775.png

Windows sürücü yüklediği için çakışıyor ve bu hata meydana geliyor. Bu aracı indirin ve çalıştırın. "hide updates" seçeneğine tıklayın ve listede GPU sürücüsü gözüküyorsa tik koyun ve gizleyin. Bu işlemden sonra sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar kurduğunuzda bunun yaşanmaması lazım.

Tekrar kurduğunuz da bunu yaşanmaması lazım dediğin şey software değil mi ?

1652339680803.png

O dediğin şeyi indirdim ama yapmadım direk DDU indirdim ekran kartını seçtim başlatmalı mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı