Hep AMD ile Nvidia arasında kalıyorum. F/P bakıyorum AMD'ye kayıyor gözüm. Sonra diyorum Oğuz yapma! İyiki yapmamışım Driver falan uğraşmalar. Her güncellemeyi rahatlıkla indirip kuruyorum. Yıllarca amd kullanıp Nvidia geçince bi rahatlama geliyor
Ben hala 6600 ile 22.5.1 kullanıyorum. Ne zaman güncellesem FPS düşmesinden geçilmiyor geri dönüyorum. En stabil ve dunyada kabul görmüş sürüm 22.5.1'dir
Ekonomiye göre sıfır olarak güzel kart tabi ama sanki oyunlarda çok bi fark yok gibi yada ram'im 8 gb 1600mhz olduğu için de olabilir. Sipariş verdim geliyor 16 yapçam.
Güncellemeyi takılma olmadan sorunsuz şekilde yaptım zaten AMD sürücüsünden kurarken de eski sürümü kaldırıp yenisini kuruyor sadece ayarlarınızı kaybetmiyorsunuz onu da isteğe bağlı olarak sıfırlayabiliyorsunuz.
Bende kurdum sürücüyü şu anlık bir sıkıntı yok masaüstünde ve Chrome'da takılırken bir sorun yaşamadım. Oyunda göreceğiz ama stabil gibi duruyor. Bu arada ilk driver yüklemesinden sonra oyunlarda takılma ya da oyunlarda ani FPS düşüşleri yaşayabilirsiniz zamanla düzeliyor bunu da belirteyim.