AMD Software: Adrenalin Edition 23.5.1 yayınlandı

Radeon Software'dan indirirken hala %79'da kalmaya devam ediyor. AMD enjoyer.
Ekran görüntüsü 2023-05-25 014342.png

Aynen.

En iyisi siteden indirip DDU ile kurmak.

Hocam ben nedense yeni sürüme güncelleyince oyunlarda driver çökme sorunları yaşıyorum. Bu sebepten dolayı da maalesef güncelleyemiyorum sebebi kartımın eski olması mı? (Sapphire rx 560 4 GB)
Deneyin bu sürümü hocam, olmadı geri dönersiniz.

Son düzenleme:
Her WHQL yeni sürücü yayınlandığında DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yenisini kuruyorum(Hatta bazen artı olarak uygulamayı kurarken eski sürücüyü sıfırla kutucuğunu da işaretliyordum o kadar bezmiştim sürücü güncelledikten sonra karşılaştığım sorunlardan :).) . Bu yol ile ne zaman kurmadıysam oyun içi donmalar, WattMan hatası veya oyun içi çökme vb. sorunları ile karşılaşıyorum. Tavsiyem AMD ekran kartı almayın aldırmayın hala daha almayı düşünen var ise sürücülerle iyi eğlenceler diliyorum :D.

Denemeye zamanım olmadı fakat deneyen arkadaşlar donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması ayarı gelmiş mi gelecek deniyordu ama AMD'in driver notlarında göremedim.

Ben de 6700 kullanıcısıyım hemen indirmek istemedim deneyimledikten sonra bir cevap hortlatırsınız 😄 bir de her güncelleme geldiğinde DDU ile yüklemek daha mı sağlıklı vallahi üşeniyorum yapmaya 😓

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı