AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 sürücüsü yayınlandı

Sürücüyü AMD Cleanup Utility ile temiz bir şekilde kurdum. Daha sağlıklı olması açısından bu süreçte internet kablosunu bile çıkardım Windows arkadan müdahale etmesin diye. Kurulum yaptıktan sonra yeniden başlattığımda anlık bi hata geldi ekrana ama okuyamadım. Sonrasında hata gelmedi, umarım sıkıntı olmaz.

shadow of tomb raider da 0x887a0006 dxgi_error_device_hung hatası alıyorum.

Ya ben şanslıyım bu konuda, ya bazen insanlar her gördüğü hatayı AMD veriyor sanıyor.

Gerçek hata alanlara lafım yok. Bazen "PC bile açılmıyor" güncelledikten sonra deyince. Pek inanası gelmiyor insanın bazı durumlarda.

Ben de sayfa kaydırırken geliyor cw sesi.
Windows göçmüştü bir keresinde sürücü kurarken.

Rx 570'e henüz gelmedi galiba

keşke benimde 24.21 sürümünde olsa amd rx 570.

Rx 570'e henüz gelmedi galiba
inşallah gelir. hocam amd rx 570 e

Her AMD sürücü güncellemesi konusunda NVIDIA fanı arkadaşlar buraya gelip gereksiz AMD kötülemesi yapmasa keşke. Versiyon hakkında bilgi alalım diye konuya geliyoruz, yarısından çoğu tartışma. Rica ediyorum yeri burası değil.

RX 6600 için kuran olduysa deneyimini bekliyorum. Son versiyondayım, çok ciddi seviyede olmasa da ara ara DC'de ses robotlaşması ve mouse donması sorunlarım var. Deneyen arkadaş varsa ona göre yükselteceğim.

Hayırlı olsun hocam ben bekleyeceğim AMD RX 570 24.1.1 de ama belki gelir sürücüsü özel AMD RX 570'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…