- Makaleler
- 13
Millet TurboX sistem alıyor, TurboX gayet güzel o zaman. Yorumları da iyi. Pazar hakimiyetine bakarsak çöp Intel'lerde alınabilir. AMD'de gayet sık güncelleme veriyor eğer sürücü desteği varsa. Misal RX Vega 7 için destek kesilmeden önce gayet sık güncelleme alıyordum.Peki niye o zaman pazarın %80 hakimi hala. Nvidia sorun elbet çıkabilir esas mesele zaten çıkan sorunu hemen giderebilmektedir. Biri daha sık güncelleme vererek sorunu çözüyor veya en aza indiriyor. Öteki ise kaç ayda bir güncelleme veriyor sorunlu çıkarsa vay haline forumlarda hangi driver sürümü iyi diye bildiğin driverlar arası keşfe çıkarıyor. Satış sonrası destek işte bu yüzden önemli.
NVIDIA'da aynı sorunlar var birader. Bir sürü konu var "RTX/GTX **** kart için stabil sürücü önerisi" diye. Aç bak. Radeon kart için ne kadar stabil sürücü öneri konusu açılıyorsa NVIDIA için de en az o kadar açılıyor. NVIDIA ağırlıklı forumlara baksan NVIDIA kartları da kronik sorunlu belleyebilirsin. Argümanın olmadan konuşma.

donanım hızlandırma olayı her tarayıcıda var belki bu durum oyunlardada vardı warzone da ve remmant 2 de drop yiyordum tarayıcıda da. En kısa sürede kurup deneyimleyecegim
 donanım hızlandırma olayı her tarayıcıda var belki bu durum oyunlardada vardı warzone da ve remmant 2 de drop yiyordum tarayıcıda da. En kısa sürede kurup deneyimleyecegim