AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1'i deneyimlediniz mi?

AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1'i deneyimledin mi?

• Oy verenlerin toplamı
    69

Hocam ben 7700 XT kullanıyorum öyle bir şeyle karşılaşmadım.

6700 XT için arşa çıkaracak bir şey gelmediyse şimdilik es geçeceğim ama AFMF performansı iyi diyorsanız belki düşünülebilir

bence amd zaten sürekli güncelleme yapmak yerine sorunsuz daha güvenilir bir şekilde 3 ay da bir çıkartsa daha mantıklı olur her ay gereksizdi ne güzel alıştım ben 24.12 ye 25.3 le uğraşamam

Zaten son sürümden önce WHQL sürücüsü 3-4 ay önce çıkmıştı? Araya bir tane beta sürücü sıkıştırmışlardı sadece. Yılda bir güncelleme mi getirsinler? Bence gayet iyi gidiyor AMD. Son sürümde çok fazla yenilik var, benim tavsiyem RX 5000 ve sonrası kullanıcılar için son sürüme geçilmesidir.

7800XT kullanıyorum hocam. Güncellediğimde oyuna girdiğim zaman sağ üst kısımda AFMF 2.1 etkin değil diyor bu oyundan oyuna değişen bir şey mi acaba ve sadece destekleyen oyunlarda mı çalışıyor acaba kimi oyunda bu etkinken kimi oyunda etkin olmuyor özellik.

Tarayıcıdan GPU hızlandırmayı kapatırsanız ekran kararma sorunu ortadan kalkıyor.

Chrome kullanıyorsanız hocam Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan bu ayarı kapatırmısınız bir düzelmesi lazım bende'de oluyordu bu ayarı kapatınca olmadı uzun süredir.

Chrome kullanıyorsanız hocam Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan bu ayarı kapatırmısınız bir düzelmesi lazım bende'de oluyordu bu ayarı kapatınca olmadı uzun süredir.
Wallpaper Engine programı kullanıyordum onu devredışı bırakınca düzeldi şimdilik hocam.

Driver sorunsuz arkadaşlar RX 6700 XT için ama herhangi bir performans artışı göremedim AFMF 2.1 denemedim ama normal kullanımda aynı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…