AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1'i deneyimlediniz mi?

AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1'i deneyimledin mi?

• Oy verenlerin toplamı
    69
Tarayıcı dediğinizi anlayamadım hocam nerden aramamız lazım ?
Chrome açın sağ 3 noktadan ayarlara girin ara kısmına hızlandırma yazınca fotodaki belirtmiş olduğum yerdeki ayarı kapatın bukadar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34,2 KB · Görüntüleme: 118
Sürümü güncelledim ama oyuna girdikten sonra amd adrenalin yanıt vermiyor hatası veriyor sürekli bir türlü çözemedim.. Uygulama sürekli donuyor ve Res atmadan kendine gelmiyor.. Oyuna girdikten sonra kısayol tuşlarıyla açabiliyordum şimdi olmuyor.. Ekran kartı 7700xt.. Güncelleme sonrası hiç bir şekilde fps gözükmüyor

Sürümü güncelledim ama oyuna girdikten sonra AMD Adrenalin yanıt vermiyor hatası veriyor sürekli bir türlü çözemedim. Uygulama sürekli donuyor ve Res atmadan kendine gelmiyor. Oyuna girdikten sonra kısayol tuşlarıyla açabiliyordum şimdi olmuyor. Ekran kartı 7700XT. Güncelleme sonrası hiçbir şekilde FPS gözükmüyor

Aynen güncelleme sonrası FPS'leri göstermiyor kısayollarda sorun yok CTRL Shift o tusu ile metrikleri açıp FPS değerlerini görebilirsin ama ölçüm kaydını kaç saat oynadığını güncellemiyor muhtemelen FPS değerini düşürdüğü için arka plan ölçümlerini kapatmışlar

1742352206481.png

10 martta en son 24.12.1 iken performans raporu vardı :D o şekilde kaldı bu gün oynamama rağmen ölçümleri güncellemiyor

Aynen güncelleme sonrası FPS'leri göstermiyor kısayollarda sorun yok CTRL Shift o tusu ile metrikleri açıp FPS değerlerini görebilirsin ama ölçüm kaydını kaç saat oynadığını güncellemiyor muhtemelen FPS değerini düşürdüğü için arka plan ölçümlerini kapatmışlar

Eki Görüntüle 2448964
10 martta en son 24.12.1 iken performans raporu vardı :D o şekilde kaldı bu gün oynamama rağmen ölçümleri güncellemiyor
Valla bilmiyorum hocam ya resmen maf ettiler.. Kısayol tuşuyla 2.1 fsr açıyorum uygulama donuyor kalıyor sacmaladı ve amdden soğumaya başladım

RX 6700 XT kullanıcısıyım. Bu sürümü yükledikten sonra herhangi bir tarayıcıdan video izlediğimde videoyu tam ekrandan pencereye ya da pencereden tam ekrana geçirince ekran kartı çöküyor bilgisayar rest atıyor. Başka kimsede yaşandı mı acaba?

Hocam bende de 6700XT var bu sürüme geçtiğim günden beri video izlerken çöküp duruyor iyi ki araştırmışım suçu az daha RAM'lerime atacaktım. Sorunu çözmek için bir şey yaptınız mı? Yoksa yeni güncellemeyi mi bekliceksiniz?

Hocam bende de 6700XT var bu sürüme geçtiğim günden beri video izlerken çöküp duruyor iyi ki araştırmışım suçu az daha RAM'lerime atacaktım. Sorunu çözmek için bir şey yaptınız mı? Yoksa yeni güncellemeyi mi bekliceksiniz?
Eski sürüme geçicem hafta sonu sonucu yazarım 24.10 dayken sıkıntı yoktu

Yok hocam raporlamaktan başka bir şey yapamadım. Sadece masaüstü için Wallpaper Engine programı kullanıyordum onu iptal ettim. Artık video izlediğimde çökmüyor ancak her hangi bir oyun oynadığım sırada oyunu alta alıp video izlersem tekrar çöküyor. Sanırım her hangi görselli bir şey çalışırken aynı zamanda video izlersen çöküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı