Merhaba öncelikle.
AMD Software: Adrenalin Edition sıfırlama sorunu performans sekmesinden MHz ayarı yapıyorum fan ayarı vs uygula diyorum kaydediyorum programı acıp kapattığımda yaptığım ayarlar eski haline dönüyür PC'ye restart attığımdada eski haline dönüyor bunun için çözüm bilen varsa yardimci olursa sevinirim arkadaşlar.
Merhaba öncelikle.
AMD Software: Adrenalin Edition sıfırlama sorunu performans sekmesinden MHz ayarı yapıyorum fan ayarı vs uygula diyorum kaydediyorum programı acıp kapattığımda yaptığım ayarlar eski haline dönüyür PC'ye restart attığımdada eski haline dönüyor bunun için çözüm bilen varsa yardimci olursa sevinirim arkadaşlar.
Peki frekans ve mV değerlerini ne ayarlıyorsunuz? Çok düşürüyorsanız bu da kapanmaya sebebiyet verebilir. Benim değerlerle kıyaslayayım. Bende de 6700XT var.
Peki frekans ve mv değerlerini ne ayarlıyorsunuz? Çok düşürüyorsanız bu da kapanmaya sebebiyet verebilir. Benim değerlerle kıyaslayayım. Bende de 6700XT var.
Zaten öneri olarak söyledim. Yani bunun sebep olmaması lazım. 1150 mV değeri de iyi aslında. Hiç ekran kartına OCCT testi veya Furmark vs. testi yaptın mı? Oralarda da çöküyor mu?