AMD Software: Adrenalin Edition ayarları sıfırlanıyor

Zaten öneri olarak söyledim. Yani bunun sebep olmaması lazım. 1150 mv değeri de iyi aslında. Hiç ekran kartına OCCT testi veya FurMark vs. testi yaptın mı? Oralarda da çöküyor mu?

Şu anda ekran kartının adrenalın Edition programından stress testi yaptım 3dakikalık çökmedimin freq 500 cektim ama.

Dosya Ekleri

• 21212121212.jpg
    21212121212.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Merhaba öncelikle.
AMD Software: Adrenalin Edition sıfırlama sorunu performans sekmesinden MHz ayarı yapıyorum fan ayarı vs uygula diyorum kaydediyorum programı acıp kapattığımda yaptığım ayarlar eski haline dönüyür PC'ye restart attığımdada eski haline dönüyor bunun için çözüm bilen varsa yardimci olursa sevinirim arkadaşlar.

Ekran kartı marka model MSI 6700XT.

Güç seçenekleri, güç düğmesi yapacakları kısmından hızlı başlatı kapatın, BIOS'da Fast boot açıksa kapatın, yeniden başlatmada ayarlar sıfırlanmaz.

Güç seçenekleri, güç düğmesi yapacakları kısmından hızlı başlatı kapatın, BIOS'da Fast boot açıksa kapatın, yeniden başlatmada ayarlar sıfırlanmaz.

Bu da aslında tam undervolt olmaz. Deneyin bakalım değişiklik olursa bildirirsiniz.

Afterburner'dan Windows simgesinin Tik'ini kaldırdım düzeldi söyle bir sorun oluştumin frekans değerini 2000 bin yazmama rahmen 500 600'lere tekrardan düşüyor bunun sebebi ne olabilir?

@imnotagamer hocam selam sizdede sanırım pulse rx6700xt vardı siz hangi sürümü kullanıyorsunuz şuan son sürümdeyim ve bariz bi şekilde fps düşüşü yaşadım 23.9.1 den geçtiğimden dolayı sanırım. Hangisini önerirsiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı