evet sonuç olarak silince windows tekrar yüklüyor ve kullanmak içinde açtığım zaman hata alıyorum düzeltmenin bir yolu var mı?R7 8845HS'nin kendi GPU birimi olduğu için oradan sadece GPU birimini kontrol edebilirsiniz. Ondan bahsediyorsunuz.
evet sonuç olarak silince windows tekrar yüklüyor ve kullanmak içinde açtığım zaman hata alıyorum düzeltmenin bir yolu var mı?R7 8845HS'nin kendi GPU birimi olduğu için oradan sadece GPU birimini kontrol edebilirsiniz. Ondan bahsediyorsunuz.
DDU ile dener misin veya internetten kopar sürücüyü çevrimdışı kur.evet sonuç olarak silince windows tekrar yüklüyor ve kullanmak içinde açtığım zaman hata alıyorum düzeltmenin bir yolu var mı?
uygulamayı kurmadım tekrar şuan işlemcim olduğundan daha fazla ısınmaya başladı boşken 60 ve herhangi bir oyunda eskisine göre daha fazla ve hızlı ısınmaya başladı. Önceden böyle bir sorunla karşılaşmıyordum.Tekrar temiz bir kurulum mu yapayım yoksa amd'yle ilgi olan dosyaları kaldırıp temiz halde bırakayım mı bunla bir alakası olabilir mi ısınmanın artmasınınDDU ile dener misin veya internetten kopar sürücüyü çevrimdışı kur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.