AMD Software Adrenalin Edition düzgün çalışmıyor

Çöp AMD mi önerelim?

Çöp AMD mi? Hahaha güldürme beni, sen çok geride kadın be kral. İşlemci işinde aynı seri işlemcileri makyajlayıp yıllarca piyasaya sürdün. Şimdi de ekran kartı konusunda kendini batırmak istiyorsun sanırım. CS:GO 2 de Intel Arc B580 ve RX 580 8 GB aynı performansı veriyor. Sana başka bir şey bile dememe gerek yok. Sen ötede oyna.

Çöp AMD mi? Hahaha güldürme beni, sen çok geride kadın be kral. İşlemci işinde aynı seri işlemcileri makyajlayıp yıllarca piyasaya sürdün. Şimdi de ekran kartı konusunda kendini batırmak istiyorsun sanırım. CS:GO 2 de Intel Arc B850 ve RX 580 8 GB aynı performansı veriyor. Sana başka bir şey bile dememe gerek yok. Sen ötede oyna.
Konu işlemci mi? Şuan sıfır Intel işlemci özellikle de core ultra ucubelerini alan insanın aklından şüphe ederim. İşlemcide AMD tek seçenek. Öyle bir konuşmuşsun ki sanırım beni Intel'in CEO su falan sandın.

Konu işlemci mi? Şu an sıfır Intel işlemci özellikle de Core Ultra ucubelerini alan insanın aklından şüphe ederim. İşlemcide AMD tek seçenek. Öyle bir konuşmuşsun ki sanırım beni Intel'in CEO'su falan sandın.

Niye AMD katlarına çamur atıyorsun o zaman. Hoşunuza mı gidiyor fanboyluk? Yok ısınıyor yok çöp yok öyle. Adamlar şu anlık fiyatına göre çok başarılı kartlar çıkarıyor ve driver sıkıntıları da eskisi gibi değil. Bir marka iyi işler yapıyorsa iyi deyin. Ben burada AMD fanı olduğum için yazmıyorum. Ama adamlar gerçekten de tekelleşmeyi önlüyor. Ha onlar da NVIDIA, Intel gibi piyasada tek kaldıktan sonra aynı şeyleri üretip fahiş fiyatlar alırsa onları da eleştiririz.

Bende de benzer bir şey mevcut. İlk bilgisayar açılınca sağ alttaki simgeye tıklasam bile bir müddet sonra açılıyor. Bu AMD ile ilgili bir problem sanırım. İstersen DDU ile sürücüyü silip tekrardan yükleyebilirsiniz.

Teşekkürler hocam, DDU ile sunucuyu silip yeniden yükleyince halloldu.

Teşekkürler hocam, DDU ile sunucuyu silip yeniden yükleyince halloldu.

Rica ederim ne demek, bu tarz durumlar için DDU en iyisi, öbür türlü sistemden güncelleme yapsanız bile çakışma olduğu için sorunlar çıkıyor. DDU her zaman güncel yazılımını yayınlıyor. Ekran güncellemesi geldiği zaman böyle yaparsınız.

Rica ederim ne demek, bu tarz durumlar için DDU en iyisi, öbür türlü sistemden güncelleme yapsanız bile çakışma olduğu için sorunlar çıkıyor. DDU her zaman güncel yazılımını yayınlıyor. Ekran güncellemesi geldiği zaman böyle yaparsınız.

Tamamdır hocam anladım, tekrardan teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı