AMD Software Adrenalin Edition düzgün çalışmıyor

19baris07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bir süre öncesine kadar sorunsuz çalışan AMD sürücü yazılımı, bir anda ara sıra çalışmamaya başladı. Bilgisayarı ilk açtığımda sağ altta simgesi görünüyor ancak yazılım her zaman düzgün şekilde çalışmıyor. Birçok çözüm denedim fakat sonuç alamadım. Artık içinden çıkamayınca size danışmaya karar verdim.

Yardımcı olabilir misiniz?

Bende de benzer bir şey mevcut. İlk bilgisayar açılınca sağ alttaki simgeye tıklasam bile bir müddet sonra açılıyor. Bu AMD ile ilgili bir problem sanırım. İstersen DDU ile sürücüyü silip tekrardan yükleyebilirsiniz.

Düzgün çalıştığı nadir görülür zaten. AMD ekran kartını satıp NVIDIA'ya yada Intel'e geçin.

Fanatiklik yapmayalım lütfen AMD yazılımı ciddi derece toparladı.
Fanatiklik yapmıyoum, olguları söylüyorum. Konu sahibi arakdaşın sorununu görünce pek te kendini düzeltmişe benzemiyor. Nvidia da son zamanlarda sapıtmaya başladı o da ayrı konu.

Ben RX 5700 XT kullanıyorum gayet de memnunum. Neden her seferinde AMD'yi kötülüyorsunuz? Evet eski serilerinde driver, WattMan hataları vardı ama bunu son zamanlarda minimalize ettiler. NVIDIA yazılım olarak sağlam olsa da maalesef piyasada tekelleştiği için fiyatları muadili AMD ürünlerine göre çok daha pahalı. Zaten RTX 5000 serisi ile de sağlam bir fırça yediler.

Intel dediğiniz kartlar da yeni çıktı piyasaya, et mi balık mı belli değil. Doğru düzgün driver bile yok. İnsanları yönlendirirken fiyat performans oranına dikkat ederek yönlendirin.

Gelen son büyük güncelleme sonrası uygulama çok kulanışlı ve hiç problem yaşamadım DDU ile driver temizlemeyi denediniz mi?

Intel dediğiniz kartlar da yeni çıktı piyasaya, et mi balık mı belli değil. Doğru düzgün driver bile yok. İnsanları yönlendirirken fiyat performans oranına dikkat ederek yönlendirin.
Çöp AMD mi önerelim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı