AMD Software Adrenalin Edition işlemci sıcaklığı göstermiyor

yagizzeness

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Depolama: Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD + Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX RX 6600
RAM: 2*8: 16 GB 3200 mhz
Anakart: MSI A520M PRO
Kasa: Xigmatek EN45594
monitor : ASUS 24" VG248QG
Klavye : INCA OPHİRA IKG-444
Mouse : ROG Gladius II Wireless
Kulaklık : HyperX Cloud II
soğutma : ID-COOLİNG SE-224 XTS
WN10
Arkadaşlar selamlar, yukarıda belirttiğim gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Bugün bir güncelleme gelmiş gibi görünüyor, ınstall Manager uygulamasında bunu fark ettim. Sorunun güncellemeden kaynaklanma ihtimali yüksek. Resimde işaretlediğim yerde sıcaklık bilgisi görünüyordu, ancak şu anda mevcut değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar selamlar, yukarıda belirttiğim gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Bugün bir güncelleme gelmiş gibi görünüyor, ınstall Manager uygulamasında bunu fark ettim. Sorunun güncellemeden kaynaklanma ihtimali yüksek. Resimde işaretlediğim yerde sıcaklık bilgisi görünüyordu, ancak şu anda mevcut değil. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2487520

Driveri DDU ile silip eski driveri indirirseniz çözülür büyük ihtimalle, ben eski sürümdeyim gözüküyor işlemci sıcaklığı.

Driveri DDU ile silip eski driveri indirirseniz çözülür büyük ihtimalle, ben eski sürümdeyim gözüküyor işlemci sıcaklığı.

Alternatif bir yol olmaz mı ki?

Gecenin bir yarısı bu sorunun çözümünü ararken ancak Core Temp uygulamasını yükleyerek kendi sorunumu çözdüm. Sizler hiç çözüme kavuşabildiniz mi, bende de göstermiyor. R7 5700X ve AMD Wraith Prism fan kullanmaktayım.

Göstermiyor :( bende Windows 11 geçeceğim için çok zorlamadım.

bende windows 11 e gectikten sonra cpu sıcaklıgını göstermemeye basladı işlemcim ryzen 5 7600 windows 11 den önce gösteriyordu artık göstermiyor çözebildinizmi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı