AMD Software: Adrenalin Edition uygulamasında güncelleme yaptıktan sonra hata vermeye başladı

shinichirosano

Centipat
Katılım
19 Ocak 2024
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1731626484299.png


Altını çizdiğim yerde olan yazılım güncellemesini uzun süredir yapmıyorum. Bu sabah yaptıkdan sonra 1 el oyun girdiğimde Alt Tab attım attığım anda uyarı geldi ve bilgisayar dondu, bir şekilde düzelttim. Bir veya iki saat sonra bir daha oyuna girdiğimde yine aynı hatayla karşılaştım. Birkaç dk önce Valorant oynarken bir anda monitör kulaklık fare devre dışı kaldı ama kasa hala çalışıyordu işlemci fanı ekstra fanlar dönmeye devam ediyordu. Bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
24.10 sürümünde sıkıntılar epey var, kimisi bilgisayarını kullanamıyor, kimisi oyun içi paneli açamıyor. En temizi DDU ile ekran kartı sürücülerini silip bir eski sürümü kurmak.
 
DDU ile değil de şöyle yapın.

  • AMD Cleanup Utility aracını indirin.


  • Ardından ekran kartınızın son sürücüsünü şuradan indirin.


  • İndirdikten sonra Cleanup Utility'i çalıştırın, sistem güvenli modda başlayacak. Bu aşamada internet kablosunu çıkartın.
  • AMD Cleanup Utility ile kaldırma işlemi güvenli modda kendiliğinden tamamlanacak ve sistem yeniden başlayacak. Yeniden başladığında indirdiğiniz son sürücüyü kurun. Kurulum tamamlandıktan sonra sistemi yeniden başlatırken internet kablosunu takın.
Yeniden başladıktan sonra muhtemelen tekrar yeniden başlatma isteyecek. Onu da yaptıktan sonra işlem tamamdır.

Ben her sürücüde bu işlemi yapıyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı