AMD Software Adrenalin Edition warning hatası

Windows 11 kendi kendine 6700XT ekran kartımı güncellemiş. Adrenalin 22.6.1 kullanıyordum. 22.20.27.07 sürümünü yüklemiş ve şu anda AMD yazılımını açamıyorum. Hangi sürümü yüklemem gerekiyor? Link atarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WHQL Recommended yazan sürümler stabil oluyor. Recommended en yüksek sürümü indir kur. Bir de sürücü güncelleme olayı için DDU kullan sen sürücü kurana kadar Windows kendi kendine bir sürücüler kurmasın, bir şeyler yapmasın diye ayarı var.

WHQL Recommended yazan sürümler stabil oluyor. Recommended en yüksek sürümü indir kur. Bir de sürücü güncelleme olayı için DDU kullan sen sürücü kurana kadar Windows kendi kendine bir sürücüler kurmasın, bir şeyler yapmasın diye ayarı var.
Güncellemeyle ilgili kutucuğu işaretledim.
DDU'da sürücü falan seçmeme gerek var mı? Direkt temizledikten sonra yeniden başlat mı diyeceğim?

Güncellemeyle ilgili kutucuğu işaretledim.
DDU'da sürücü falan seçmeme gerek var mı? Direkt temizledikten sonra yeniden başlat mı diyeceğim?
Sağ üst tarafta cihaz seç diye bir bölüm var. Oradan ekran kartını ve AMD markasını seç. Temizledikten sonra yeniden başlata bas hepsi bu kadar. Bir de bilgisayarın kesinlikle güvenli modda olsun silerken. Bazen bilgisayar çökebiliyor güvenli modda silmezsen.

Sağ üst tarafta cihaz seç diye bir bölüm var. Oradan ekran kartını ve AMD markasını seç. Temizledikten sonra yeniden başlata bas hepsi bu kadar. Bir de bilgisayarın kesinlikle güvenli modda olsun silerken. Bazen bilgisayar çökebiliyor güvenli modda silmezsen.
Hocam hallettim ama güvenli modda başlatmadım birkaç kişi siyah ekranda kaldığını falan yazmış riske girmek istemedim. Sorun çıkarırsa bu sefer güvenli modda silip tekrar yükleyebilirim değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı