Çözüldü AMD Software: Adrenalin Edition Warning uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaday Tegin

Hectopat
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sürücüleri direkt AMD'nin sitesinden indiriyorum. Auto Detect and Install diye bir araç var onu indirip kuruyorum işte. Ama en fazla 1 gün sonra ekteki hatayı alıyorum. Gittim baktım sitesinden 2 tane yol önermiş biri zaten sil baştan kur diyor diğeri de Windows güncellemesiyle ilgili bir şey her neyse baktım internetten nasıl durduruluyor diye durdurdum Windows güncellemelerini ama hiçbir işe yaramadı aynı hatayı verdi ertesi gün. Oyunlarda sıkıntı yaşamasam eyvallah diyeceğim de delirdim artık lanet olsun AMD tercih ettiğim güne diyorum cidden. Çözümünü bilen biri varsa yardımcı olun sürekli kaldırıp yeniden mi kuracağım bu sürücüleri ?

amd.jpg

Çözüm
Sorunu çözdüm de güncellemeyi unutmuşum. Aynı problemi yaşayan olursa diye yazıyorum. Önce AMD'nin sitesinden indirip manuel kurun yine sürücüleri. Bu hatayı verince alttaki adımları izleyin.
  • Aygıt yöneticisine girin.
  • "Görüntü bağdaştırıcıları"na çift tıklayın.
  • AMD yazana çift tıklayın.
  • Açılan penceredeki sekmelerden "Sürücü" yazana tıklayın.
  • "Sürücüyü güncelleştir"e tıklayın.
  • "Bilgisayarımdaki sürücülere göz at"a tıklayın.
  • "Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver"e tıklayın.
  • Açılan pencerede tarih olarak en yeni AMD sürücüsünü seçin. (Bu sizin indirdiğiniz sürücü.)
  • Onu seçtikten sonra "Sonraki"ne tıklayın.
Bu adımları izlediğinizde manuel olarak kendi indirmiş olduğunuz sürücüyü seçmiş olacaksınız. Böylece Windows ile çakışma olmayacak. Eğer bir süre sonra yine aynı hatayı verirse aynı adımları tekrar ederek hızlıca çözebilirsiniz sorunu.

amdd.jpg
Sorunu çözdüm de güncellemeyi unutmuşum. Aynı problemi yaşayan olursa diye yazıyorum. Önce AMD'nin sitesinden indirip manuel kurun yine sürücüleri. Bu hatayı verince alttaki adımları izleyin.
  • Açılan penceredeki sekmelerden "Sürücü" yazana tıklayın.
  • "Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver"e tıklayın.
  • Açılan pencerede tarih olarak en yeni AMD sürücüsünü seçin. (Bu sizin indirdiğiniz sürücü.)
  • Onu seçtikten sonra "Sonraki"ne tıklayın.
Bu adımları izlediğinizde manuel olarak kendi indirmiş olduğunuz sürücüyü seçmiş olacaksınız. Böylece Windows ile çakışma olmayacak. Eğer bir süre sonra yine aynı hatayı verirse aynı adımları tekrar ederek hızlıca çözebilirsiniz sorunu.

amdd.jpg

Çözüm
  • Açılan penceredeki sekmelerden "sürücü" yazana tıklayın.
  • Açılan pencerede tarih olarak en yeni AMD sürücüsünü seçin. (bu sizin indirdiğiniz sürücü.)
  • Onu seçtikten sonra "sonraki"ne tıklayın.

Eki Görüntüle 1764150

Merhaba bende de bu sorun var dediğinizi yaptım güncel sürücüyü secme yerinde bende 2 tane sadece ekran kartımın ismi yaziyor buna bir cözüm var mı hangisi güncel sürücü olduğunu nasıl secebilirim?

• Açılan penceredeki sekmelerden "sürücü" yazana tıklayın.
  • Açılan pencerede tarih olarak en yeni AMD sürücüsünü seçin. (bu sizin indirdiğiniz sürücü.)
  • Onu seçtikten sonra "sonraki"ne tıklayın.

Eki Görüntüle 1764150

Tarih yazmıyor sadece ekran kartı modeli yaziyor. Bilgin var mı acaba?

Tarih yazmıyor sadece ekran kartı modeli yaziyor. Bilgin var mı acaba?
Kusura bakmayın hocam foruma nadir giriyorum görmemişim yazdıklarınızı. Siz manuel birini seçince onda kalacak muhtemelen windows kendisi güncellemeye çalışmayacak. Sıralamada 2.olan yeni olan olabilir siz yine onu seçerek deneyin.

Knki ben bu mesajı yazdıktan sonra AMD uygulamasını silip tekrar yükledim düzeldi dene istersen
Ben de uzun bir süre bunu yaptım ama her seferinde tekrar aynı hatayla karşılaştım en son bu çözümü yaptım sorun kökten çözüldü. Şimdi sürücü güncellemesini vs. rahat rahat AMD uygulaması üzerinden yapabiliyorum sürücü çakışması olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı