Çözüldü AMD Software "Adrenalin Sürümü Uyarısı"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Balıkesir
Yakın zamanda bir sürücü güncellemesi yaptım ardından bilgisayar kapanmadan önce güncelleme görünce güncelleyip de kapattım. Bugün AMD uygulamasına erişemiyorum. Hatta Spider-Man oynarken yaşadığım bazı renk hatalarına sebebiyet verdi diye düşünüyorum bu sorun. Bundan önce yoktu çünkü.

1676838037703.png

Çözüm
DDU ile silin Win Update ile tekrar yüklemesini engelleyen seçeneği açıp. Tekrar son driveri kurun.
Yaptım ama aynı sorunu tekrar yaşadım maalesef.
Hocam otomatik güncellemeyi ben de kapattım fakat sorun çözülmemişti. DDU ile sürücü silip tekrar yükledikten sonra Windows Update sekmesine gidip güncellemeleri erteliyorum. 1 ay boyunca sorun olmuyor ama tekrar 1 ayın sonunda silip yüklemek gerekiyor. Kalıcı çözüm nedir bilmiyorum.

Hocam otomatik güncellemeyi ben de kapattım fakat sorun çözülmemişti. DDU ile sürücü silip tekrar yükledikten sonra Windows Update sekmesine gidip güncellemeleri erteliyorum. 1 ay boyunca sorun olmuyor ama tekrar 1 ayın sonunda silip yüklemek gerekiyor. Kalıcı çözüm nedir bilmiyorum.

Kalıcı çözüm Bill Gates abimizi bir kenara çekip konuşmak galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı