AMD Software driver uyumluluk hatası

Makaleler
1
Yer
İzmir
Arkadaşlar AMD Software programını çalıştırmak istediğimde bu hatayı alıyorum. AMD Software programını kaldırıp yeniden yüklesem sorun çözülecek belki ama sürücüleri kaldırmış olacağım bu kez de. Bunun makul bir yolu yok mu? Ne yapmam gerek?

12.JPG

Ddu ile tüm ekran kartı sürücülerini kaldırın sonra AMD sitesinden ekran kartınızı indirin
Bende aynı sorunu yaşıyordum laptop galiba.
işinize yaradiysa çözüm yaparsanız güzel olur 😇

Ddu ile tüm ekran kartı sürücülerini kaldırın sonra AMD sitesinden ekran kartınızı indirin
Bende aynı sorunu yaşıyordum laptop galiba.
işinize yaradiysa çözüm yaparsanız güzel olur 😇

Sürücüleri kaldırmadan bir çözüm aradığını belirtmiş konu sahibi.

Muhtemelen Windows otomatik güncelleme yaparak uyumsuzluk yaratıyor. Videodaki işlemi uygulayıp en baştan kurulum yapın. Hatta sağlama almak için komple Windows güncellemelerini durdurabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütün cevaplar için teşekkürler. Sorunu kendim bir şey deneyerek çözdüm. Çözümümde şu aşamaları takip ettim. Benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olması için paylaşmak istedim.

1. @ItsAllGoodman 'ın bizimle paylaştığı yöntemi denedim. Aygıt Yöneticisine sağ tıklayıp ekran kartının grafik ayarlarına girdim ancak burada ''Sürücüye Geri Dön'' seçeneği aktif değildi. Bunu gerçekleştiremedim.

2. Ardından başka hiçbir şey yapmadan AMD Software'ı yeniden indirdim (önceki AMD Software kaldırmadan).

3. Sanki ilk kez yüklüyormuş gibi yüklemeye devam ettim.

4. Yüklemeyi başlatmadan önce Fabrika Ayarlarına Geri Dön sekmesini işaretledim.

5. Yüklemeyi başlattım ve yeniden başlattıktan sonra sorunum çözülmüş oldu.

6. Daha sonra @pagan 'ın paylaştığı videodaki gibi Gelişmiş Sistem Ayarlarından aygıt güncellemelerini durdurdum. Çünkü Windows 11'e geçme gibi bir niyetim yok henüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı