AMD Software düzgün çalışmıyor

onurcandemir

Picopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ya arada bir bu Ryzen software açmak için basıyorum, yükleniyor yükleniyor açmıyor. Hani fan ayarlarını değiştiriyorum, oyun bitiyor kapatıyorum, sabah açıyorum, tekrardan ayarlarını değiştirmem gerekiyor kaydetmiyor ayarları.

Bildirim kısmında ayarların sıfırlandığına dair mesaj var mı? Eğer var ise biosta ErP Ready gibi bir seçenek vardı sistem kapalıyken portların çalışmasını engellemek adına yapılıyor genelde. Bu seçeneği değiştirdiniz mi?

Bildirim kısmında ayarların sıfırlandığına dair mesaj var mı? Eğer var ise BIOS'ta ErP Ready gibi bir seçenek vardı sistem kapalıyken portların çalışmasını engellemek adına yapılıyor genelde. Bu seçeneği değiştirdiniz mi?

Evet bildirim geliyor öyle,dediğiniz gibi bir şey yaptığımı hatırlamıyorum.

Bu bildirim sistem ilk açılışta mı, yoksa oyundan sonra mı geliyor peki? Ek olarak ekran kartı sürücü versiyonu kaç?

Vallahi örnek olsun akşam işten dönüp açıyorum direk fan ayarlarına gidip ayarı yükseltiyom oyun oynuyorum falan işte akşam kapatıyorum sabah erken Kalkarsam bir iki saat daha oynamak için açıyorum tekrardan fan ayarı Sifirlanyor sonra mesaj Geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı