xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 10 Mart 2023 #1 Niye böyle bir şey oldu? Sorun olur mu? Resimler:
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 10 Mart 2023 #2 Güncelleme vardır. Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 48 10 Mart 2023 #3 Güncelleme olduğu için. Artı 0 Eksi
KS KS xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 10 Mart 2023 #4 Shahdee dedi: Güncelleme vardır. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yaparım onu? Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 48 10 Mart 2023 #5 xXx_İskeletor_xXx dedi: Peki nasıl yaparım onu? Genişletmek için tıkla... Çift tıklayarak driver'ı aç ve Home kısmında sağ tarafta güncellemeler gözükür. Ya da direkt olarak sağ tıklayınca çıkan 1. seçeneğe basabilirsin. Artı 0 Eksi
xXx_İskeletor_xXx dedi: Peki nasıl yaparım onu? Genişletmek için tıkla... Çift tıklayarak driver'ı aç ve Home kısmında sağ tarafta güncellemeler gözükür. Ya da direkt olarak sağ tıklayınca çıkan 1. seçeneğe basabilirsin.
sovingwa Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 304 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #6 Anasayfa kısmında ve ayarlar kısmında olması lazım, update yapacaksan temiz kurulum yapmanı öneririm DDU ile. Artı 0 Eksi
Anasayfa kısmında ve ayarlar kısmında olması lazım, update yapacaksan temiz kurulum yapmanı öneririm DDU ile.
KS KS xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 10 Mart 2023 #7 artik 72 yasindayim dedi: Çift tıklayarak driver'ı aç ve Home kısmında sağ tarafta güncellemeler gözükür. Ya da direkt olarak sağ tıklayınca çıkan 1. seçeneğe basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki ekran titrer mi? Sorun olur mu? Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim dedi: Çift tıklayarak driver'ı aç ve Home kısmında sağ tarafta güncellemeler gözükür. Ya da direkt olarak sağ tıklayınca çıkan 1. seçeneğe basabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki ekran titrer mi? Sorun olur mu?
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 48 10 Mart 2023 #8 xXx_İskeletor_xXx dedi: Peki ekran titrer mi? Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekranın titremesini ve sorun olacağını zannetmiyorum çünkü hâlâ eski sürüm kullananlar var. Sorun olsa update atarlardı. Artı 0 Eksi
xXx_İskeletor_xXx dedi: Peki ekran titrer mi? Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekranın titremesini ve sorun olacağını zannetmiyorum çünkü hâlâ eski sürüm kullananlar var. Sorun olsa update atarlardı.
KS KS xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 10 Mart 2023 #9 artik 72 yasindayim dedi: Ekranın titremesini ve sorun olacağını zannetmiyorum çünkü hâlâ eski sürüm kullananlar var. Sorun olsa update atarlardı. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. Güncelleme yaparken. Bir de nasıl güncellerim? Artı 0 Eksi
artik 72 yasindayim dedi: Ekranın titremesini ve sorun olacağını zannetmiyorum çünkü hâlâ eski sürüm kullananlar var. Sorun olsa update atarlardı. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. Güncelleme yaparken. Bir de nasıl güncellerim?
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 48 10 Mart 2023 #10 xXx_İskeletor_xXx dedi: Öyle değil. Güncelleme yaparken. Bir de nasıl güncellerim? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim alana gelip kırmızı renkli Download butonuna tıklarsan işlem başlar. Fakat en sağlıklısı ise yukarıda da arkadaşın bahsettiği DDU programı ile silip siteden temiz kurmak. Ekran titreme olayını güncelleme yaparken yapıyor mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
xXx_İskeletor_xXx dedi: Öyle değil. Güncelleme yaparken. Bir de nasıl güncellerim? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim alana gelip kırmızı renkli Download butonuna tıklarsan işlem başlar. Fakat en sağlıklısı ise yukarıda da arkadaşın bahsettiği DDU programı ile silip siteden temiz kurmak. Ekran titreme olayını güncelleme yaparken yapıyor mu bilmiyorum.