AMD Software Silinirse Sürücüler de Silinir mi?

Alcheinz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıdaki ekran görüntüsündeki menüyü kullanarak bu uygulamayı kaldırırsam AMD sürücülerimde kaldırılır mı? Veya güncellemesi kesilir mi? Bilgisayarımın bir hata almasına sebep olur mu? Ben kaldırılmamasını / güncellemelerin devam etmesini istiyorum sadece o uygulama Windows 11'in yeni sağ tık menüsünde çok çirkin duruyor ve hiçbir context menu editor yeni sağ tık menüsüne göre güncellenmemiş, hepsi Windows 10 menüsünü özelleştiriyor.
Umarım kendimi açıklayabilmişimdir.

1676328445477.png

1676328509236.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ tık menüsünde gözüksün diye güncellenmiş hali bu. Daha önceki mesajlarda belirtildiği gibi ekran kartı sürücüsünün eski sürümlerini kurduğunuzda sağ tık menüsünde hiç gözükmüyor.

Radeon Software'ı kaldırmanızı önermem. Onun yerine üçüncü parti araçlarla (Easy Context Menu gibi) menüden kaldırabilirsiniz.

O context menüde en yakışıklı duran şey AMD 😀 Neden rahatsızlık duydun ki bu kadar? Eski sağ tık menüsüne dönmek ister misin, yardımcı olayım.
Yok dönmek istemiyorum ona teşekkürler. Nedenine gelirsek göz zevki... :D

Sağ tık menüsünde gözüksün diye güncellenmiş hali bu. Daha önceki mesajlarda belirtildiği gibi ekran kartı sürücüsünün eski sürümlerini kurduğunuzda sağ tık menüsünde hiç gözükmüyor.

Radeon Software'ı kaldırmanızı önermem. Onun yerine üçüncü parti araçlarla (Easy Context Menu gibi) menüden kaldırabilirsiniz.
Eski menüye etki ediyor sadece 3.parti yazılımlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı