Çözüldü AMD Software Sürücü hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

izzet6774

Attopat
Daha fazla  
Merhaba,

Çözüldü olarak görünen şu hata ile ilgili yardımınızı rica ediyorum.
''The version of AMD Software that you have launched is not compatible with your currently installed AMD graphics driver.''

3 adet görsel ekledim. Windows update yaptıktan sonra ekran kartımın driverı gitti. Sistem geri yükleme noktası çıkmadığı için geri dönemedim ve şuan kartım kesinlikle çalışmıyor. DDU ile silip son sürümü yükledim. Amdcleanup ile denedim. Güvenli modda silip yüklemeyide denedim. Regedit ayarlarına kadar yapılması gereken her şeyi denedim ama sonuç hep aynı.

Tek çözüm format gibi görünüyor fakat o da olmaz ise diye son çare sizden göz atmanızı rica ediyorum.
123.jpg
234.png
345.jpg

Çözüm
Teşekkürler destek için. Bakalım diğer sürümlerden deneme yapacağım hangisi çalışırsa buraya yazarım. Son çare format atıp yazarım yine.

Sonunda hallettim.

Bütün driverları safe modda amdcleanup ve DDU ile temizledim. Yeniden başlattıktan sonra tekrar safe moda geçip Ati radeon rx570 24.9.1 sürümünü kurdum. Kurulum sırasında
Microsoft visual c++ 2015-2019 hata verdi ve kurulumu sonuna kadar bekledim.
Normal modda açtıktan sonra Microsoft visual c++ 2015-2019 kaldırdım.
Microsoft visual c++ 2015-2022 yükeldim.
Sonrasında aşağıdaki programı kurdum

AMD/ATI Pixel Clock Patcher 1.4.15.​

Yeniden başlattığımda problem çözüldü.

Yardım edenlere teşekkür ederim.
son.jpg
Hangi sürümde veriyor hatayı? Güvenil mod'da deneyin DDU işlemini. 24.3.1 sürümünü kurun.

Hangi sürümde veriyor hatayı? Güvenil mod'da deneyin DDU işlemini. 24.3.1 sürümünü kurun.

AMD Software: Adrenalin Edition​

Revision Number
Adrenalin 23.4.3 (WHQL Recommended) şu sürümde verdi. deniyorum şimdi

Maalesef olmadı bu sürümde hocam. Hatta interneti kapatıp yüklüyorum yine fayda yok..

Son düzenleme:
Teşekkürler destek için. Bakalım diğer sürümlerden deneme yapacağım hangisi çalışırsa buraya yazarım. Son çare format atıp yazarım yine.

Sonunda hallettim.

Bütün driverları safe modda amdcleanup ve DDU ile temizledim. Yeniden başlattıktan sonra tekrar safe moda geçip Ati radeon rx570 24.9.1 sürümünü kurdum. Kurulum sırasında
Microsoft visual c++ 2015-2019 hata verdi ve kurulumu sonuna kadar bekledim.
Normal modda açtıktan sonra Microsoft visual c++ 2015-2019 kaldırdım.
Microsoft visual c++ 2015-2022 yükeldim.
Sonrasında aşağıdaki programı kurdum

AMD/ATI Pixel Clock Patcher 1.4.15.​

Yeniden başlattığımda problem çözüldü.

Yardım edenlere teşekkür ederim.
son.jpg

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı