AMD Software üzerinden sürücü güncellemesi yapmak güvenli mi?

Daha fazla  
Normalde driver üzerinden "indir" tuşuna bastığım zaman hata verirdi ve DDU ile kendim manuel yüklemek durumunda kalırdım. Şimdi "indir" tuşuna bastığım zaman indirmeyi garip şekilde başlattı ve hata vermedi, indirecek gibi duruyor. Peki driver üzerinden güncelleme yapmak sağlıklı mı? Temiz bir kurulum olur mu? Yoksa kendim manuel şekilde kursam daha mı iyi olur?

Normalde driver üzerinden "indir" tuşuna bastığım zaman hata verirdi ve DDU ile kendim manuel yüklemek durumunda kalırdım. Şimdi "indir" tuşuna bastığım zaman indirmeyi garip şekilde başlattı ve hata vermedi, indirecek gibi duruyor. Peki driver üzerinden güncelleme yapmak sağlıklı mı? Temiz bir kurulum olur mu? Yoksa kendim manuel şekilde kursam daha mı iyi olur?
Driver üzerinden güncelleme yapmak sağlıklı değil. AMD Software üzerinden sürücü yapmanız daha iyi.

AMD Software üzerinden güncelleme yapıyorum hiçbir sıkıntı olmadı. Eğer bir hata alırsanız silip baştan yüklersiniz.

AMD Software üzerinden yapılan güncelleme temiz bir güncelleme olmuyor mu? Umarım sorun çıkarmaz.

Şimdi güncellemeyi tamamladım. Eski sürümde, yani 22.11.2'de boştayken sıcaklık genelde hep 35 falan oluyordu. Bu yeni sürümde boştaki sıcaklık ekran kartının şu an 47, yani önceki sanki daha soğuk gibiydi. Oyun performansını daha gözlemlemedim. Hatta yavaş yavaş artıyor, hot spot değeri 52'ye ulaştı. Eski sürümde hot spot 35 iken, sıcaklık 32 oluyordu hep.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı