Diğer tarafı tam oturduğundan eminsen birazcık bastırmanın herhangi bir zararı olmayacaktır. Kule tipi soğutucuyu takarken bende biraz korkuyorum fakat sorun olmuyor.
Aynısını daha demin montajladım. Çok zorladım 10 dakika boyunca. En basit işlem, bir tarafın kilidini geçir. Diğer taraftaki tutma apartının vidalarını gevşet. Apartı hafif yükselt yani. Sonra geçir onun apartınıda. Öne gevşettiğin vidaları sık. Sonra mekanizmayı oturt .
Dostum aynısını bugün montajladım. Çok zor farkındayım fakat dediğimi yap. (El becerisi gerekli.) Anakart üzerindeki apartlar var ya 2 adet. Birini tam sık. Diğer apartı gevşek bırak. Fakat arkadaki plakadan kopmasın dikkat et. Ardından soğutucunun aşağısından geçirdiğin apartın bir tarafını, anakarta tam taktığın (gevşek olmayan) aparata geçir. Ardından gevşek bıraktığın aparata da güç uygulayarak geçir. (Yavaş yavaş uyguladığın gücü arttırarak geçirmeye çalış. ) Tak diye oturacak. (Bende oldu .) Her neyse. Sonra gevşettiğin aparatı sık. Klipsi kapat. Bitmiştir. Klips baya sıkı gelecek. Korkma kapatmaktan .